Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-06, 10:48   #446
szizuho
Raczkowanie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Otóż Julia (w przedszkolu 3): mocny, zdecydowany charakter. Potrafią postawić na swoim, nie dają sobie dmuchać w kaszę. Zaradne, okręcają sobie wszystkich wokół palca. Potrafią skraść serce wszystkich napotkanych nowych osób. Są dość ufne i uwielbiają manipulować osobami, które sobie upatrzą Bardzo zdolne, bo szybko się uczą podstaw. (to już całkiem prywatna uwaga do konkretnych osóbek, które znam )
A czy ten zestaw startowy z TT też ma butelki antykolkowe, bo szczerze mówiąc pogubiłam się trochę........

Muszę Ci napisac że większośc rzeczy które o Julii napisałaś zgadza się z moją julka, ale przy tym jest strasznie grzeczna i rozsądna np. wczoraj w rynku na jarmarku bożonarodzeniowym chciała jakąś peruwiańską piszczałkę i jak juz miała mięc kupiona zapytała się tatuś a czy ja tego zaraz nie rzucę w kąt?? I stwierdziła że nie ma sensu jej kupowac.

A co do zestawów TT ja nie mam pojęcia bo wszystko oddzielnie kupiłam.
szizuho jest offline Zgłoś do moderatora