Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Udało się po poronieniu :D cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-06, 12:48   #1330
Enia_
Zadomowienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
dzien doberek

a ja sie dzis nie wyspalam bo mnie zgaga meczyla i nadal meczy bleee cóż takie uroki ciazy, trzeba sie cieszyc bo za niedługo bede za tym tęsknic
podobno w lidlu są pampki1 za 39,90 94szt kazałam mężowi sie rozejrzec i kupić bedzie troche do szpitala i troche zostanie w domciu (chyba)

madzik
fajne ciuszki
enis biedny Franio pewnie sie nie wyspał...
Ja dziś miałam noc nieprzespaną, ciśnienie niskie, głowa mi chciała pęknąć później jak głowa przestała ból w stawach Nie mogłam się doczekac kiedy będzie 5.30 i będe wstawała do pracy tak się umęczyłam a TŻ razem ze mną a pozycji miałam chyba ze 100 lewy bok, prosto, prawy bok, prosto lewy bok itd..... co 15 minut zmiana
Oczywiście jak przyszła godzina wstawanie to ja miałam ochotę na sen echh

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
dzieki Pam

a zapomnialam wam napisac.wczoraj bylismy u znajomych i tam niedawno sie chlopczyk urodzil ma 6tyg.Jesttaki slodki i mial taka fajna czuprynke nie widzialam juz dawno dzidziusia z taka bujna frzyurka ale kochany jest bo spi po 3 godz. i budzi sie na jedzenie.wogole jakby dziecka w domu nie bylo

no a potem (chyba z wrazenia) w nocy snilo mi sie ze urodzilam swojego Michalka.i ze musialam go zostawic w kosciele bo musialam leciec do pracy,potem jak go odebralam to byl strasznie pobrudzony swoja kupka jakby mu nikt nie zmienial tej pieluchy.i pamietam ta buzke ktora na mnie patrzyla tymi swoimi pieknymi oczkami jak ja bym chciala miec go przy sobie
niezły sen :P

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość
No hej Dziewczynki

A my walczymy z infekcjami. Mój Mężulek coś się źle czuje, a ja się wzmacniam, żeby nic od niego nie załapać. I tak sok malinowy, cytryna, miód poszły w ruch
Poza tym wczoraj wieczorem Mój Kubuniek tak się rozbrykał, że cały brzuch mi chodził Niesamowity widok, pierwszy raz widziałam kopniaki "na żywo"

MADZIK super ciuszki

A tak w ogóle Mikołaj Was odwiedził Dziewczynki?? Bo do nas już zajrzał Kubuniek dostał książkę z bajkami a ja płytę na którą miałam chrapkę, coś słodkiego i peeling do ciała

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

No właśnie Pamelko Tobie już niewiele zostało do porodu Już niedługo będziesz tulić swoją Królewnę
U mnie dziś Mikołajka niet
Mam nadzieje że dotrze do wieczora

Ja też popijam herbatkę malinową z sokiem malinowym, miodzikiem i cytrynką bo coś gardełko takie niewyraźne i zajadam babeczkę z Lidla
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora