2006-07-25, 07:58
|
|
BAN stały
|
Dot.: Brodawki płaskie
witam 
moje leczenie brodawek zaczelam ok 1,5 mc temu, i jak pisalam wyzej gdzies w poscie bylam zalamana bo mialam cale pola brodawek na twarzy. standardowo od dermatologa najpierw jednego potem drugiego dostalam jakies masci kremy, przez jakies 2-3 tyg je stosowalam, lykajac jedczenie homeopatyczne granulki, i na wzmocnienie organizmu i skory tran, skrzyp i cynk. jako ze te wszytkie masci i kremy moga wywolywac plamy na skorze od slonca, postanowilam ze przestane ich uzywac bo wyjezdalam i chaialm sie opalic. szczerze mowiac nie zaluje !! bo od pewnego czasu zaczelalm stosowac "algi". to znaczy przecierac skore twarzy woda z alg (jest gdzies o tym mowa w tym watku i paru innych dotyczacych brodawek). obecnie stosuje granulki homeopatyczne thuja 9 ch, lykam tran, skrzyp i cynk i przecieram twarz algami i po ok 3 tyg takiej terapii widze efekty!!!! na twarzy jest ich o polowe mniej!! owszem nie zniknely jeszcze cale ale moja twarz wyglada juz o wiele lepiej (tfu tfu zeby nie zapeszczyc). w tej calej sprawie nie jestem tez pewna czy do tego efektu nie przyczynilo sie tez slonce, bo w tym czasie sporo sie opalalam. stpsuje te wszytkie rzeczy , ale tak na prawde wydaje mi sie ze najbardziej pomoglo mi przemywanie woda z alg!! i polecam wyprobowanie tego, wszytkim ktorzy juz stracili nadzieje!!! pozdrawiam
|
|
|