Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-06, 13:00   #18
calabria
Raczkowanie

Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy c

ja równiez sie melduje
i tez nie widze kolażu
martucha gratuluje pierwszego sloiczkowego posilku
weronisia pascalek śliczny pyziolek sie robi
szczesliwa czy twoja Dadzia dalej tak duzo śpi?

w poprzednim wątku pisalyscie o zasypianiu maluchów,i widze ze super wam śpią dzieciaczki.moja Patina zasypia zazwyczaj ok 2 w nocy!i to trzeba bylo ja jeszcze bujac na rękach i do tego płakała!ale juz jest lepiej bo nauczyla sie sama zasypiac w łóżeczku juz tak nie płacze(chyba bobotic i zmiana mleka pomogly)a od 2 dni zasypia ok 23!!!w nocy raz jej daje mm na śpiąco i nad ranem tez i tak sobie spimy do ok 11.mam nadzieje ze tak juz zostanie!ale oczywiscie musialam wstawac chyba z 5 razy w nocy sprawdzac czy wszystko ok ze tak ladnie śpi:P

co do bioderek tez mamy wizyte po 6 tyg.dziwne to bo dostala 1b a lekarz powiedzial ze to prawie idealnie!

mam jeszcze pytanko co do karuzeli do łóżeczka bo my mamy tylko takie misie z pozytywką i jak mała juz zaczyna mulic to wybudza ja to jak sie pociaga za sznurek i denerwuje mnie to zasta nawiam sie czy karuzela gra caly czas az jej sie nie wylączy??

ile macie stopni w pokoju?bo my mamy tylko 20 i zastanawiam sie czy nie za zimno...

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-312530.html
Prosimy o głos
calabria jest offline Zgłoś do moderatora