Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy c
ja równiez sie melduje
i tez nie widze kolażu
martucha gratuluje pierwszego sloiczkowego posilku
weronisia pascalek śliczny pyziolek sie robi
szczesliwa czy twoja Dadzia dalej tak duzo śpi?
w poprzednim wątku pisalyscie o zasypianiu maluchów,i widze ze super wam śpią dzieciaczki.moja Patina zasypia zazwyczaj ok 2 w nocy!i to trzeba bylo ja jeszcze bujac na rękach i do tego płakała!ale juz jest lepiej bo nauczyla sie sama zasypiac w łóżeczku juz tak nie płacze(chyba bobotic i zmiana mleka pomogly)a od 2 dni zasypia ok 23!!!w nocy raz jej daje mm na śpiąco i nad ranem tez i tak sobie spimy do ok 11.mam nadzieje ze tak juz zostanie! ale oczywiscie musialam wstawac chyba z 5 razy w nocy sprawdzac czy wszystko ok ze tak ladnie śpi:P
co do bioderek tez mamy wizyte po 6 tyg.dziwne to bo dostala 1b a lekarz powiedzial ze to prawie idealnie!
mam jeszcze pytanko co do karuzeli do łóżeczka bo my mamy tylko takie misie z pozytywką i jak mała juz zaczyna mulic to wybudza ja to jak sie pociaga za sznurek i denerwuje mnie to zasta nawiam sie czy karuzela gra caly czas az jej sie nie wylączy??
ile macie stopni w pokoju?bo my mamy tylko 20 i zastanawiam sie czy nie za zimno...
|