Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2011 - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-06, 20:19   #1581
lilavati007
Wtajemniczenie

Dot.: Matura 2011 - część IV

Cytat:
Napisane przez wera921 Pokaż wiadomość
Kurczę masakra jakaś z tą fizyką... Ja się tak na poważnie za naukę do matury wziełam się dopiero w październiku, więc dosyc późno. Jak się przygotowuję? Chodzę na korki, tam robię zadania z operonu, w tym tygodniu mamy zacząc całe arkusze, w domu robie zadania ze 'zbioru prostych zadań z fizyki', starego mendla i od czasu do czasu kruczka + od dzisiaj zbiory w poprzedniego postu. Teorii uczę się cz 'Podstaw fizyki' Halliday'a. A wy z czego korzystacie?

Ja też się boję, że się wyrobię, a wtedy to chyba powtórka za rok
Ja korzystam z książek z operonu, z repetytorium też z operonu i ze "zbioru prostych zadań z fizyki". Na razie przerabiam wszystkie działy jak leci, a jak już wszystko skończe (tylko kiedy to będzie ) to dokupie jeszcze jakieś inne arkusze i będę już liczyć tylko je.

Mi w sumie nie wiem czy fiza będzie aż tak potrzebna, bo na większość kierunków na polibudzie ma niskie progi, a licze że matme zdam dość dobrze. No ale jako, że fizyka ważna jest postanowiłam ponadrabiać braki i jak najwięcej wiedzy wchłonąć już w liceum.
Cytat:
Napisane przez alice333 Pokaż wiadomość
Dostaliśmy wyniki z CKE. Mam 96%. Trochę gorzej niż operonowa, ale i tak to u nas jeden z najlepszych wyników.
Dostaliśmy też chemię Mam motywację do dalszej nauki chociaż.
Ja korzystam z fizyki jeszcze z Zbioru zadań dla kandydatów na uczelnie wyższe (wyd. chyba Politechnika Warszawska).
Ja też mam 96% z CKE. Niby dobrze, ale czuje taki niedosyt, bo przez głupi bląd nie mam 100%
Tak źle ci poszło? Mi fiza poszła źle. Niby też mam motywację, choć ona mnie bardziej dołuje niż pobudza do działania.
I co sądzisz o tym zbiorze?
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora