2010-12-07, 14:01
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Cytat:
Napisane przez muron
yyyyyyyyyy trochę mnie przeraziło to co mówi Twój mąż.... NA RĘKACH????? Wiesz, że w momencie uderzenia o średniej sile zgniatasz dziecko?? Po to wymyślono fotelik, z zabezpieczeniami, żeby go używać. Fotelik amortyzuje wstrząsy. Kurcze bo mu prawko odbiorę;-)
Jak w gondoli? A on wie, że to nawet, pomijając rozsądek, niezgodne z prawem? Jak wiozę, którąś z dzieckiem, nawet nie ruszam, dopóki fotelik nie jest odpowiednio przypięty. A wyniosę w foteliku, albo na rękach, pewnie w foteliku i to TŻ, bo ja będę mieć problem, w przypadku upadku w foteliku jest bezpieczne.
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------
ja tak miałam przy infekcji bakteryjnej. To charakterystyczne- jest parcie- mało, lub brak moczu
|
A gondola to mój pomysł skojarzyłam , że mama moją siostre przywiozła w nosidełku od wózka ale to kilkanascie lat temu...wiec gondola wydala mi sie bezpieczna... i co znów się myliłam
|
|
|