2010-12-07, 15:40
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Cytat:
Napisane przez judkama
Hej dziewczyny. Widzę, że mam sporo do nadrobienia. Właśnie oglądam ciążę z zaskoczenia, nie wiem jak nie można zauważyć że się jest w ciąży. Ostatnio gorzej się czuję, jakaś taka osłabiona. W przyszłym tygodniu mam wizytę i kontrolne badania plus obciążenie glukozą blee. Czy któraś z Was robiła badania na cytomegalię? Bo się zastanawiam czy sobie nie zrobić na własny koszt bo gin nic o tym nie wspominał. Ehh nie wiem co by tu jeszcze napisać, w sumie to się nic nie dzieje u mnie i nuuuudy.
22Kamila22 słyszałam, że po lekach często się ciążę przenosi i nawet coraz częściej się takie porody wywołuje, ale trzymam kciuki żeby było szybko i bezboleśnie.
|
Ja nie robiłam tego badania, gienio też o tym nie wspominał
Co miesiąc robiłam morfologię, mocz... co tam jeszcze... już nie pamiętam nawet... no takie podstawowe badania..
obciążenia glukozą też nie zrobiłam, bo nie mogłam tego dziadostwa wypić kilka razy robiłam podejście i nie dało rady... zrobili mi oznaczenie glukozy z krwi i wystarczyło.. na szczęście nie miałam cukrzycy, ale gdyby wyszła ta glukoza z krwi źle, to bym musiała jakoś to przełknąć... okropieństwo...
Cytat:
Napisane przez 22Kamila22
Cześć dziewczyny
Dziękuję wszytkim za czary mary  .. Normalnie jak wy pięknie rymujecie  . My właśnie się zbieramy i jedziemy na KTG do szpitala, zobaczymy co sie tam dzieje  ..
Wogóle wstałysmy o .. 12.30.. Coś mnie brzuch w nocy bolał i ledwo spałam tak że odsypiałam teraz.
Co do badania na cytomegalie to ja nie robiłam..
Odezwę się jak wrócimy ale to pewnie bedzie koło 16-17..
Miłego popołudnia 
|
No i jak tam po KTG?
Cytat:
Napisane przez karolinaP103
Pogoda dziś beznadziejna  Nic mi się dzis nie chce.W nocy o 3,00! córeczka postanowiła się bawić nowymi pieczątkami od mikołaja  i miałam poważny problem odwieść ją od tego zamiaru  Efektem jest mało przespana noc no i ten deszcz
koralik jak sprawiłaś,że maluchy tak grzecznie chodzą spać?  Ja ostatnio walczę co wieczór z usypianiem i nie wiem jak to będzie jak mały się urodzi
Majeczko! wychodź! wszyscy na ciebie czekają 
|
Współczuję nieprzespanej nocki U mnie też szaro buro i nic się nie chce... oglądam tv i się nudzę..
|