Dot.: Sukienkę B. Young kopertowa, dół ołówek różowa 38/40 nowa z metkami
Dokładka
- Nowy gorset wyszczuplający na ramiączkach. Rozmiar uniwersalny. Moim zdaniem najlepiej dla 36/38.
Podaje wymiary:
pas 80-85,
biodra 95- 105
kolor cielisty.
Materiał to bardzo sprężysta siatka – specjalna struktura „PLASTER MIODU” która zapewnia poczucie komfortu podczas noszenia, pozwala skórze swobodnie oddychać zapobiegając przegrzewaniu się i spoceniu.
Kupiony na aukcji w drodze licytacji więc nie mogłam go zwrócić, a na mnie okazał się za mały - koszt z przesyłką wyniósł mnie prawie 80 zł - więc będę wybredna. Zdjęcia na manekinie w rozmiarze 36/38.
- Legginsy białe zakończone koronką - takie bardziej rajstopkowe 40 den zakończone koronką. Nowe, nie noszone. Roz. 38/40
- Diadem dla Księżniczki nowy - kupiłam na potrzeby sesji fotograficznej.
- Spinka klamerka do koka ozdobna nowa kwiatki różowe i zielone listki.
Dokładka 30-12-010
Nowa, nie noszona spódniczka z białej satyny - takiej grubszej dobrej gatunkowo, rozmiar z metki L ma 40 cm w pasie i długość 35 cm. Przepraszam, że nie wyprasowana - odnaleziona w szafie w trakcie porządków 
Nowa bluzeczka z Włoch z Kaczorem Duffy roz z metki M będzie dobra na dziewczyny noszące roz 36/38 - kolor koralowy bardzo ładny.
Nowa żółta tuniczka z Orsay roz. L nie była noszona leżakowała w szafie.
Kwiatowa z fantazyjnymi rękawkami z UK używana w doskonałym stanie- zwiewna, roz z metki 18, ale jest zawyżony dobra na L/XL
Brzoskwiniowa z wycięciami i białą aplikacją L/XL ubrana raz
Edytowane przez indja2
Czas edycji: 2010-12-31 o 01:35
|