Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-08, 05:28   #4811
AlekzFragile
Raczkowanie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XII

Cytat:
Napisane przez GreenBalance Pokaż wiadomość
Utrzymanie

I. Owsianka z połową banana, mandarynką, rodzynkami eko, suszonymi figami eko, masłem orzechowym i serkiem wiejskim & 0,3 l kawy z mlekiem

II. Bułka wieloziarnista z sezamem & płatkami owsianymi z masłem, polędwicą drobiową, papryką czerwoną i zieloną pietruszką

III. Fasolowa - głęboki talerz gęstej zupy z marchewką, ziemniakami, włoszczyzną, fasolką, mięsem wieprzowym i zieleniną; kawałek chleba orkiszowego z masłem

IV. Jabłko pieczone z miodem i cynamonem; pasek gorzkiej czekolady z orzechami pecan & kubek zielonej herbaty

V. Jajecznica z dwóch jaj, na maśle, ze szpinakiem, cebulką i papryką czerwoną; kromka chleba żytniego z masłem

W międzyczasie 1,5 l wody mineralnej
Muszę przyznać, że jestem fanką twoich jadłospisów.

Moje U wczorajsze (wtorkowe):
Śn: owsianka z pomarańczą i połową mango na mleku 1,5 % dosypane pestki dyni i rodzynki (po garści")
W szkole
grahamka z pastą tuńczykową (wykończyłam opakowanie), jabłko, danio waniliowe, kostka ptasiego mleczka
Ob: rosół z makaronem, marchewką, natką, pietruszką i selerem, mięsko z kurczaka
D:2x cukierek fistaszek, 2x ciastko petitek w czeko
Kol: 2x kromka chleba wiejskiego:
- z serkiem topionym i ogórkiem konserwowym
- z masłem ,jajkiem na twardo i rzodkiewkami