Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-08, 11:21   #866
Justine1988
Zadomowienie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
marleen32 te małe białe plamki na nosku noworodka to tzw. milia albo prosaki i powstają na skutek zaczopowania przewodów łojowych. Po prostu po porodzie działanie hormonów wyrzuca jego nadmiar. Po jakimś czasie znikają
Sara ma takich kilka.

A a propo zmian na twarzy.....ja chyba też przechodzę istną burzę hormonalną bo mam po prostu pryszcz na pryszczu....Patrzeć na siebie nie mogę tak mnie przez te dwa dni wysypało....

Ach i wiecie co.....po porodzie doświadczyłam Baby Bluesa....Normalnie fatalne uczucie.....

Nie mówicie mi tu o krówkach bo marzę o nich od paru dni!

achaia to mogły być skurcze przepowiadające, chociaż nie powinny aż tak boleć. Kiedy masz wizytę u lekarza?

Wstawiam Moją Małą Królewnę
Sliczności:lo ve:a te stópki

Marika co to jest Baby BLues?

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

[QUOTE=kaskup;23630584]ja tylko wskocze na momencik zeby Wam powiedziec ze dzis na 100% wyszło że bede miec DZIEWCZYNKE!!!
jestem w szoku.. TZ tez.. ale moje jakies dziwne schizy i przeczucia jednak sie sprawdziły...

mała waży 1795g niby według mojego ginekologa dobrze ale jak Wy tu piszecie ze wasze waża po 2,5kg to nie wiem.. brzuszek ma mniejszy o 3 dni niz wychodzi z terminu miesiączki.. ale do 2 tygodni jest granica wiec nie jest chyba zle.. pozostałe wszystko w normie..
Amelka w 32tc wazyła 2050g..

aaa.. lezy głową w dół..

reszta wszystko okey.. te fosforany to małe ilości mam pic wiecej wody.. ketony to druga kolacja wskazana..
szyjka zamknieta wiec w tym roku pewnie nie urodze

reszte popisze jutro bo dzis padam..
chyba za duzo szoku na dzis
hehe a miał być synek. Ty nie strasz takimi nowinami, bo i ja zaczynam watpic w płećAle najważniejsze, że wszystko jest dobrze

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Justine, chyba Ty polecałaś mi ten Malox w syropie - dzięki Ci wielkie, uratował mi noc, rzeczywiście bardzo pomógł

U mnie od wczoraj bez zmian, katar, gardło i ogólna niemoc, jednym słowem syf i malaria hehe. Zaraz po sniadaniu wskakuję do wanny, robię porządek z sobą i zaczynam objazd po lekarzach, najpierw rodzinny, potem ginekolog, zobaczymy co tam u synusia słychać I jeszcze załapię się u obiad u rodziców, więc wrocę najpewniej wieczorem - nie tęsknijcie za bardzo :P

Marika - fota z nóziami Sary - boska
Tak ja! Włąśnie miałam dziś pytać czy zakupiłaś i czy pomógł. Ciesze sie w takim razie. Mnie tez ratuje z każdej zgagowej opresjijeden łyczek i jaka ulgaaa.

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora