Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-08, 16:05   #4077
alutka78
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Papi - dawalam Dicoflor 30, jednak pomogl tylko na chwile, po jakims czasie znow zaczely sie problemy z kupka, nawet tydzien nie bylo. Jednak moj lekarz kazal mi odstawic probiotyki, podawac tylko piers i wit d3. Od jakiegos tygodnia mala robi kupke raz dziennie i to mniej wiecej o stalej porze.

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki witam znowu jestem u rodziców więc zagladam na chwilkę

mi się kończy jakoś na poczatku stycznia ten przedłużony.. a do pracy wracam w polowie lutego bo urlopy jeszcze wykorzystuję... szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie powrotu do pracy.. jak muszę zostawić synka na godzinkę to już tęsknię jak holercia a co dopiero 9 godzin...

ja chce drugiego bobaska.. mój synek jest takim aniołkiem że już bym drugie mogła mieć.. o dziwo mój mąż tez nie zmienił zdania-bo zawsze planowalismy większą rodzinkę Nie wiem czy się nie postaramy już jakos około wakacji o kolejnego brzdaca.. im mniejsza różnica wieku tym lepiej..

no włąśnie dzidzia!! kiedy sie wybierzemy do kina??

Ty juz okres dostałaś?? a karmisz piersia dalej?? Bo ja okresu nie mam jeszcze i się troszke boję czy czegoś przypadkiem z mężem nie zmajstrowaliśmy... dostalam recepte na tabletki od ginekologa, ale wzięłam pół opakowania i przestałam brać... niby nie udowodniono szkodliwego wpływu na malucha przy karmieniu, ale jak przeczytałam że jakies śladowe ilości przedostają się z pokarmem do maluszka to nie mogę ich brac poprostu

no musimy się umówić do tego kina w końcu Ale na początek zapraszam Ciebie i dzidzię w przyszłym tyg do siebie

gratulacje dla koleżanki a te lalki to wyglądają jak takie małe potworki...

A tak w ogóle to Marcinek nabył nową umiejętność przekręcania się na brzuszek jak narazie zrobił to kilka razy tylko bo jeszcze ciężko mu to idzie.. ale jak się wysili to daje rade

A tak w ogóle to jak Wam idzie gubienie kilogramów po ciąży?? ja muszę się nieskromnie pochwalić że dzięki dietce w niecałe 3 miesiące zgubiłam 26 kg z 28 które przytyłam gorzej już z tymi 2 z ktorymi bujam się już 1,5 miesiąca ale i tak nie sądziłam że to tak szybko pujdzie

A poza tym narazie nie udało nam się wynająć mieszkania... nie trafiliśmy jeszcze na takie które by nam odpowiadalo pod względem lokalizacji, standartu i ceny ale szukamy bardzo intensywnie bo mieszkanie w tym domu wariatów do szewskiej pasji mnie doprowadza
Ja 17 kg zgubilam tak jak ty, w miare szybko, natomias te 3 kg pozostale ciagna sie za mna jak flaki w oleju.
Ja jeszcze nie dostalam okresu, nadal karmie piersia.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
aa jeszcze miałam pisać, że dostałam dzisiaj pudełko z bebilonu to może z hippa też jednak przyjdzie

a mi wyskoczyła opryszczka i zła jestem bo muszę uważać żeby małego nie całować a z tym problem jest
ale i tak pewnie wirusem się zarazi bo bym musiała się wogóle do niego nie zbliżać
Moj Tz tez zmagal sie z opryszczka, jak sie przeziebil, zawt mial latem jak organizm byl przegrzany. To byl horror.
W koncu wybral sie do dermatologa. Bral leki. Do dzis - to juz prawie rok, ani raz mu nic nie wyskoczylo. Bral - GROPRINOSIN.