Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-08, 19:56   #4877
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: No i wreszcie zaczynamy snuć poważne ślubne plany - Panny Młode 2011, cz.27

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
podalam linka... ale nie wiem czy znajdziesz, nie chciało mi się wszystkich stron przekopywać
takie coś też chyba idzie uszyć..
Dzieki za linka Przejrzalam, ale nie do konca tak to sobie wyobrazalam
Wpadlam jednak na pomysl, zeby podczas przymiarki sukni, zapytac, czy nie mogliby dac mi kawalka tej koronki, ktora bedzie na sukniMoze sama cos wykombinuje...

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
za zaproszenia
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
Witajcie

Jejciu, ale zasuwacie z tymi postami zbliża się nasz rok i tempo rośnie

My jesteśmy na etapie wódki właśnie :| zastanawialiśmy się też nad stockiem, ale w końcu chyba stanie na smirnoffie, bo taka była pierwsza wersja. Mi tam w sumie bez różnicy , bo wszystkie dla mnie "smakują" tak samo

A tak poza tym to nie pamiętam na jakim ostatnio etapie byliśmy, ale mamy już obrączki zaproszenia już wysłane jesteśmy też już po spisaniu protokołu (myślałam, że będzie straszniej ) Ksiądz się pytał TŻ "czy nie zostawił nikomu jakiegoś małego fizycznego prezentu "bo w protokole jest pytanie czy nie ma dzieci.

Sprawdzałam dziś ile jeszcze dni zostało i już tylko 87 i spraw do załatwienia coraz mniej. W sumie teraz to jeszcze papiery z USC no i czekać aż goście potwierdzą przybycie, żeby można było planować szczegóły a no i nadal walcze z TŻ apropo plenerowej sesji fotograficznej (ale mam nadzieję, że jakoś się uda ). Zaraz styczeń i przymiarka sukni ech
Ale malutko juz..... Zazdroszcze, ale jak ty bedziesz juz po slubie to bedziesz zazdroscic nam, ze my ciagle jeszcze przed

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

przechodziłam przez jeden salon, zobaczylam -30% i zaciągnęłam mamę pooglądać.
Wyszłam (właściwie mama) z portfelem lżejszym o prawie 400zł.
Zapłaciłam zadatek za suknie
i kupiłam w sklepie obok biustonosz do sukni

na żywo jest ładniejsza i bardziej widac te ozdoby.
suknie odbieram w sierpniu.

hmm, ja tam za wiele nie widze na tym zdjeciu Ale przypuszczam, ze bedzie ladna
Nie masz zdjecia swojego w sukni???