2010-12-08, 20:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VII
Cytat:
Napisane przez Arrianna
Czy ja wiem czy ja zachwalam. Jak dla mnie cień(róż O_O a nie cień, sorry, nie myślę dzisiaj) jak każdy inny. W ogóle do tej pory wszystko co miałam z maca było jakości "hmm ok"(w sensie jeszcze nie trafiłam na wielki bubel). Tylko pigment mnie naprawdę naprawdę uradował jakością(kiedyś byłam jeszcze zachwycona 1 błyszczykiem bo miał mega kolor ale essence wypuściło w eclipse prawie identyczny kolor i jakoś od razu zauważyłam wady w konsystencji tego z maca). Pewnie jak będę mieć jeszcze okazje coś kupić po niepolskich cenach to kupię ale raczej z czystej chęci posiadania  (mam takie coś od urodzenia :P). Ogólnie jak już kiedyś pisałam - jak dla mnie Mac jest przereklamowany i przeceniony(w Polsce). Choć fakt jedno na plus Maca musze stwierdzić - niektóre(!!) kosmetyki ma bardzo wydajne 
Chce teraz wypróbować róże kobo i może te z puszkiem z lioele a potem musze powoli z tym skończyć bo mi się nagle róży namnożyło w szafie...  a używam 1 :P
|
Zupełnie się z Tobą zgadzam. A moja chęć posiadania wynika z tego, że zobaczyłam fajną mozaikę i jedyną podobną znalazłam w MAC. Gdybym znalazła tańszą - nabyłabym ją.
Ja za to używam wszystkich moich róży (o dziwo wszystkie essence poza jednym, który używam rzadziej) na zmianę i to ostatnio nawet w połączeniu z brązerem - chociaż ostatnimi czasy dosyć rzadko się maluję Myślałam nawet o używaniu takiego miedzianego brązera na poliki ale stwierdziłam, że zimową porą byłaby to przesada.
No tak, jasne. Będą takie filmiki na YT o Sexi wymiatającej kosmetyki. Może nawet trafię do jakiegoś teledysku
Oczywiście jak tylko znajdę i kupię to zdam relację. Niestety ostatnio obeszłam wszystkie drogerie w Bochni i tam nie mieli Golden Powiedzieli, że może po nowym roku bo teraz nie zamawiają nowości.
Ja mam MAC i wiem, że jest przereklamowany.
A ja chcę ściąć włosy tylko... nie chce mi się jechać 6km do fryzjera
|
|
|