2010-12-08, 23:20
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cześć Kobietki
Od pewengo czasu śledzę różne wątki i postanowiłam, e i ja się udzielę.
Mój pierwszy raz....- miałam 21 lat, date doskonale pamiętam 06.09 2009... Bylo wspaniale, razem z moim Miśkiem nie planowaliśmy tego wyszlo dość spontanicznie również podczas pieszczot..... Nastąpilo to nie ukrywam dość szybko bo po 2 miesiącach znajomości, nigdy wcześniej nie spodziewałam się, że tak szybko , po tak krótkim okresie bycia razem odbędzie się to, ale nastapilo nie żaluję, było wspaniale, cudownie heh naet jak teraz o tym pisze uśmiech mi się pojawia od ucha do ucha na twarzy... Moj partner byl czuły, delikatny, niczego nie robil na siłe i wbrew mojej woli, wykazał się podczas tego pierwszego razu mojego (on nie był prawiczkiem)dużą opiekuńczością, owszem trochę bolało, krew trochę też sie polalo, ale to maly pikuś przy tym co przeżyłam. Nie żałuję poprostu poczulam i czuję do tej pory, że to jest ten właśnie męzczyzna odpowiedni z ktorym mogę być i z ktory zasłużył heh na moje dziewictwo Drugiego dnia przeżyłam ból podbrzusza i nie tylko , ale mój partner szybko temu zaradził i poratowal mnie swoją opiekuńczością i preparatami z apteki Także Kobietki które są jeszcze przed- życzę powodenia, i wyboru odpowedniego partnera.
|
|
|