Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-09, 10:15   #2184
frywolna franka
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 17

Cytat:
Napisane przez legalna_blondynka Pokaż wiadomość
Figura 1 ani ziolka na mnie juz tez nie dzialaja (a i tak sa to wszystko sztuczne 1razowe metody)
cierpię na zespół jelita drażliwego... przy zbilansowanej diecie porcelana była co 2-3 dni (i to czesto taka owcza ze sie tak wyrażę)
Teraz raz na tydzień po prostu łykam tabletkę i mnie przeczyszcza... samo z siebie nie dzieje się nic... a dluzej niz tydzien boje sie czekac
Współczuję
Parę lat temu rozwaliłam sobie metabolizm pijąc na okrągło Figurę 1. Teraz działają na mnie 3 torebki... Staram się ją pić w ekstremalnych przypadkach (ostatnio chyba Boże Narodzenie rok temu)...
Od roku jem codziennie na śniadanie owsiankę i jest trochę lepiej. Wcześniej świetnie działała zalecona przez dietetyka szklanka ciepłej wody z sokiem z połówki cytryny - na czczo (piłam przed rannym prysznicem). Na Dukanie to odpada, ale też było znakomite (tą wodą sobie naprawiłam brzuch).
Teraz też mi się zdarza, dwa góra trzy dni nie odwiedzać WC, ale to już extrim i wtedy piję sobie kefir Zotta (46 kcal, białko: 3,2, węgle: 4,8, tłuszcz: 1,4)