Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-09, 11:21   #327
malwina1204
Rozeznanie

Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy c

naked- nie wiem co ci radzić , najlepiej jak podejmiesz sama decyzje.Ja bym zrobiła tak jak bym miała kase i wiedziała że sobie dam rade wybrała bym opcje nr 1 dlatego ze zostawił cię jak byłaś w ciąży nigdy bym nie wybaczyła ale z drugiej strony jak masz sobie nie poradzić to niech płaci i nie 200 zł bo najmniejsze to 250zł jak pracuje może ci dadzą z 400 lub 500zł a jak ci nie będzie płacić to płacić ci będzie FUNDUSZ ALIMENTACYJNY a on bedzie splacał im wiem cos o tym gdybys chciała cos wiecej wiedziec, a odbierz prawa a kase niech placi DECYZJA nalezy tylko do Ciebie bo to twój synek i ty jako mama musisz podjąć dobrą decyzje , a moze bym się zastanowiła nad opcją ODEBRANIE PRAW+ALIMENTY (nie moze mu to upsc )

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
Martucha- ty dalas jabluszko, teraz marchewke. A czy bedziesz podawc wszystkie sloiczki te co sa na stronie Gerbera po 4 miesiacu? soczki tez?http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl...w/spage/4.aspx (oczewiscie chodzi mi o sam ten skonczony 4 miesiac). Bo tam tez sa zupki jarzynowe i inne owoce i warzywa.
Bo zastanawiam sie czy juz po malu sie nie rozgladac za sloiczkami i jak bedzie promocja to kupowac. Bo zostal nam miesiac

malwina1204 u nas juz kolki sie skonczyly. Ale jak byly to dawalam kropelki sab simplex (ale tylko doraznie w trakcie bolu 6 kropelek) no i szuszarka-dzialala rewelacyjnie!

Jak sie bawimy?
- lezenie pod karuzela
-lezenie na kocyku i bawienie sie grzechotkami
- lezenie na kocyku i ja mowie a on sie smieje
- chodzenie po domu, zwiedzanie, opowiadam co sie dzieje
-jezdzenie wozkiem po domu
- zabawa na lezaczku
....... chyba tyle, narazie tyle mi do glowy przychodzi

mszu nie podlaczaj palaka, niech sie bawi narazie na samym lezaczku, a ty przed nia grzechocz jej grzechotka i tak codzinnie przez kilka dni. Dopiero jak na lezaczku bedzie ja bawic grzechotka to zamontuj palak. Na poczatku jej pokaz jak sie bawic, raczka niech sobie dotknie. JAk bedzie plakac zabierz palak i na nastepny dzien to samo. Ja tak robilam i wczoraj zadzialalo a dzis juz sam sie bawil 15 minut i ile radosci przy tym bylo. A na poczatku strasznie sie bal i lezaczka i palaka z zabawkami.
dziękuje a z tą suszarką to w jaki sposób???

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Martucha- ty dalas jabluszko, teraz marchewke. A czy bedziesz podawc wszystkie sloiczki te co sa na stronie Gerbera po 4 miesiacu? soczki tez?http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl...w/spage/4.aspx (oczewiscie chodzi mi o sam ten skonczony 4 miesiac). Bo tam tez sa zupki jarzynowe i inne owoce i warzywa.
Bo zastanawiam sie czy juz po malu sie nie rozgladac za sloiczkami i jak bedzie promocja to kupowac. Bo zostal nam miesiac

malwina1204 u nas juz kolki sie skonczyly. Ale jak byly to dawalam kropelki sab simplex (ale tylko doraznie w trakcie bolu 6 kropelek) no i szuszarka-dzialala rewelacyjnie!

Jak sie bawimy?
- lezenie pod karuzela
-lezenie na kocyku i bawienie sie grzechotkami
- lezenie na kocyku i ja mowie a on sie smieje
- chodzenie po domu, zwiedzanie, opowiadam co sie dzieje
-jezdzenie wozkiem po domu
- zabawa na lezaczku
....... chyba tyle, narazie tyle mi do glowy przychodzi

mszu nie podlaczaj palaka, niech sie bawi narazie na samym lezaczku, a ty przed nia grzechocz jej grzechotka i tak codzinnie przez kilka dni. Dopiero jak na lezaczku bedzie ja bawic grzechotka to zamontuj palak. Na poczatku jej pokaz jak sie bawic, raczka niech sobie dotknie. JAk bedzie plakac zabierz palak i na nastepny dzien to samo. Ja tak robilam i wczoraj zadzialalo a dzis juz sam sie bawil 15 minut i ile radosci przy tym bylo. A na poczatku strasznie sie bal i lezaczka i palaka z zabawkami.
Cytat:
Paula SHIN a tej maki ziemniaczanej to uzywasz takiej zwyklej ze sklepu? i ile jej sypiesz? tak jak pudrem bys sypala?
ja tez uzywam mąki ziemniaczanej tak zwykła ze sklepu ani odparzen nie ma mała ani krostek pupa czysta

Amelia 2.11.2010-53cm,2900g
malwina1204 jest offline Zgłoś do moderatora