Martucha- ty dalas jabluszko, teraz marchewke. A czy bedziesz podawc wszystkie sloiczki te co sa na stronie Gerbera po 4 miesiacu? soczki tez?
http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl...w/spage/4.aspx (oczewiscie chodzi mi o sam ten skonczony 4 miesiac). Bo tam tez sa zupki jarzynowe i inne owoce i warzywa.
Bo zastanawiam sie czy juz po malu sie nie rozgladac za sloiczkami i jak bedzie promocja to kupowac. Bo zostal nam miesiac
malwina1204 u nas juz kolki sie skonczyly. Ale jak byly to dawalam kropelki sab simplex (ale tylko doraznie w trakcie bolu 6 kropelek) no i szuszarka-dzialala rewelacyjnie!
Jak sie bawimy?
- lezenie pod karuzela
-lezenie na kocyku i bawienie sie grzechotkami
- lezenie na kocyku i ja mowie a on sie smieje
- chodzenie po domu, zwiedzanie, opowiadam co sie dzieje
-jezdzenie wozkiem po domu
- zabawa na lezaczku
....... chyba tyle, narazie tyle mi do glowy przychodzi
mszu nie podlaczaj palaka, niech sie bawi narazie na samym lezaczku, a ty przed nia grzechocz jej grzechotka i tak codzinnie przez kilka dni. Dopiero jak na lezaczku bedzie ja bawic grzechotka to zamontuj palak. Na poczatku jej pokaz jak sie bawic, raczka niech sobie dotknie. JAk bedzie plakac zabierz palak i na nastepny dzien to samo. Ja tak robilam i wczoraj zadzialalo a dzis juz sam sie bawil 15 minut

i ile radosci przy tym bylo. A na poczatku strasznie sie bal i lezaczka i palaka z zabawkami.