Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie Święta i Sylwester przed nami kiedy jesteśmy panienkami - PM 2011, cz.28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-09, 13:37   #144
cobra115
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie Święta i Sylwester przed nami kiedy jesteśmy panienkami - PM 2011, cz.

Cześć i czołem

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Nooo
Normalnie czuję się strasznie niewyspana Aż mi oczy łzawią
Biedactwo... chyba taki dzień, ja obudziłam się o 9 i stwierdziłam, że jeszcze na sekundkę poleżę, otworzylam oczy a już 12 była

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prosbe
Nasze pierniki strasznie twarde wyszly I bedziemy jeszcze raz robic
I wiem ze sweetie miala jakis dobry przepis, ma ktoras go? Moglaby mi go podac, co pisalyscie ostatnio o mega pysznych piernikach
Ja robiłam karolisieńkowe pierniki i są po prostu MIODZIO nawet przed chwilą skonsumowałam jednego coby sprawdzić czy nie straciły na wartości

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a dziewczynki, o to jestem spokojna, specjalnie sprawdzałam
to nie jest taka typowa koronka tylko chyba jakaś pseudo-koronka bo w dotyku jest normalnie jak bawełna
też pytałam babki, to mówiła że jej siostra miała takie gacie na swoim ślubie

już pokazałam
Podobają mi się bardzo Twoje gacie ja też jestem za zwykłymi prostymi a biustonosz też cool. Sama mam 2 biustonosze ze wstawkami silikonowymi i przy mojej miseczce C wszystko trzyma się na miejcu

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
odebrałam wczoraj biżuterię ślubną

jak dla mnie jest boska!!!!

nie mogę się już doczekać

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1502
podoba mi się łańcuszek i kolczyki

Ja chyba będę miała z białego złota cienki łańcuszek z wisiorkiem. Bo u nas jest taki zwyczaj że jak Pan Młody wykupuje Młodą to daje kasę i jakąś biżu często właśnie są to kolczyki (u mnie odpada bo dziurki zarosły) albo łańcuszek/bransoletka. Wiadomo, że można z Młodym ustalić wybrać itd. ale lubie niespodzianki A poza tym D. uwielbia delikatną biżu