Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - <: coś ala flaga Holandi :>
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-25, 22:05   #6
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: <: coś ala flaga Holandi :>

Cytat:
Napisane przez ryba82
Rei - dziwne to cieniowanie, bo ja narazie jeszcze sie bawie, tzn. nie znalazlam swojego cieniowania - poszukiwania trwaja. Mysle, ze jeszcze wiele, wiele razy cieniowanie bedzie dziwne, zanim trafie na to swoje, takze sie przyzwyczajajcie do dziwnych cieniowań.

Hosenka* - tak tak, ten kolor rozowo ciemny wpada w fiolecik, trudno go okreslic - moze byc bardzo jasniutki po bardzo ciemny, w zaleznosci od uzycia jego ilosci. Masz racje z proporcjami kolorow - zgadzam sie, mi rowniez ten makijaz lezy bardzo sredniowo. A zauwazylam, ze polaczenie granacik plus jasny roz (co robilam w ostatnim watku) badz jak tu: granat i ciemny rozo-fiolet daje efekt mizerny (granat zamienia sie w fiolet). Dziekuje za cenna rade

madie - z tymi kreskami same klopoty, zazdroszcze Ci tego, ze tak szybko opanowalas jaskoly - ja dalej sie mecze z nimi. Fajnie, ze sie komus podoba moja radosna tworczosc

Dziękuję dziewczyny za opinie i rady na wage zlota
chodziło mi o tą mieszankę brązu i granatu - to razem daje fiolet na tym zdjęciu. Jeśli chcesz robić łączenie różu z innym kolorem, to bardzo ładnie wyglada z szarym i brązowym.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując