Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXI
Wątek: Scent Bar XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-09, 17:33   #689
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar XXI

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
od początku do końca łącznie z egzystencjalnymi przemyśleniami
Pójdź w me ramiona

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Ostatniego dnia stażu spóźniłam się na busa na zadupie (zmienili rozkład jazdy i odjechał 15 minut wcześniej niż zawsze ) następny był za dwie godziny ale wypytałam wszystkich kierowców busów w okolicy i okazało się, że jest jeszcze jeden do tej miejscowości za marne 40 minut, tylko trochę dookoła jedzie. No cóż okazało się, że zatrzymywał się w centrum N. a zakłady były nie w samym N. tylko kilka kilometrów od niego (a ja myslałam, ze ten cały N. tak wygląda, że jest zagęszczenie 1 domek na km kwadratowy ), także nie było tam nic znajomego i nie wysiadłam tam gdzie powinnam, dojechałam na końcowy i wracałam Wysiadłam w "centrum" i musiałam jeszcze parę kilometrów przejść i w dodatku pani ze sklepu mnie skierowała na mocno okrężną drogę Całość zajęła mi 3,5 godziny zamiast jak zwykle 20 minut Jak w końcu dotarłam to nie chcieli mi dać noża do ręki dopóki nie przestanę miotać błyskawic z oczu...

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Że co jak że robić czego?
Scen, maj słithart, a dokładniej - scen zazdrości

No ale tak, pewnie, jasne, to do przewidzenia było, że przed koleżankami zaczniesz udawać, że przecież "Tobie wcale nie zależy"

---

Idę na pocztę!

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2010-12-09 o 17:35
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora