2010-12-09, 17:33
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Napisane przez kamena
 od początku do końca łącznie z egzystencjalnymi przemyśleniami 
|
Pójdź w me ramiona 
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa
Ostatniego dnia stażu spóźniłam się na busa na zadupie (zmienili rozkład jazdy i odjechał 15 minut wcześniej niż zawsze  ) następny był za dwie godziny  ale wypytałam wszystkich kierowców busów w okolicy i okazało się, że jest jeszcze jeden do tej miejscowości za marne 40 minut, tylko trochę dookoła jedzie. No cóż okazało się, że zatrzymywał się w centrum N. a zakłady były nie w samym N. tylko kilka kilometrów od niego (a ja myslałam, ze ten cały N. tak wygląda, że jest zagęszczenie 1 domek na km kwadratowy  ), także nie było tam nic znajomego i nie wysiadłam tam gdzie powinnam, dojechałam na końcowy i wracałam  Wysiadłam w "centrum" i musiałam jeszcze parę kilometrów przejść i w dodatku pani ze sklepu mnie skierowała na mocno okrężną drogę  Całość zajęła mi 3,5 godziny zamiast jak zwykle 20 minut  Jak w końcu dotarłam to nie chcieli mi dać noża do ręki dopóki nie przestanę miotać błyskawic z oczu...
|

Cytat:
Napisane przez Spoora
Że co jak że robić czego?

|
Scen, maj słithart, a dokładniej - scen zazdrości 
No ale tak, pewnie, jasne, to do przewidzenia było, że przed koleżankami zaczniesz udawać, że przecież "Tobie wcale nie zależy" 
---
Idę na pocztę!
Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2010-12-09 o 17:35
|
|
|