Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXI
Wątek: Scent Bar XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-10, 00:19   #764
Florens
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXI

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
A kiedy masz wizytę?

Na marginesie- albo Iris Mist nie przyszło, albo jest w łóżku u Gucia - zaczyna mi podkradać perfumy
dla Gucia

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
teza
tez muszeu isc do derma i małza zaciagnąc (ale on nie chce i sie smieje ze mnie a pieprze ma wystajace na 2 cm , on twierdzi ze to nic takiego, a chyba ja lepiej wiem co on ma na plecach goopie chłopy i uparte , juz ze 3 lata tak mnie zwodzi )
no, facet i doktór tym bardziej, że nie boli

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
O! Było coś takiego na AXN- tam oskarżyli męża o morderstwo, ale niesłusznie- zamordował ktoś inny, nie pamiętam kto (jak zwykle)
oooo jak kiedyś spadam z drabiny zaplątana w firanę, to dzięki bogu, że nie zemdlałam, bo bym leżała do świąt Jak już się wyplątałam, pozbierałam, zeszłam do kuchni i zapytałam P. czy nie słyszał co się stało, to usłyszałam, że owszem, coś gruchnęło

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

ale macie dziś humor

Zresztą Ty nie możesz, kto by zwierzaczki dokarmiał?

zwierzaki przy życiu mnie trzymają i perfumy

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
jestem padnieta. Przed chwilą wróciliśmy z nowego targu z pogrzebu. Wyjechalismy z NT o 20-tej , pod Krakowem wpadlismy w jakis fatalnie oznakowany objazd ( w ogóle kraków jest fatalnie oznakowany ) , potem na autostradzie dopadła nas zamiec śniezna nic nie widzielismy ani po boku ani z przodu poza gęsta chmurą sniegu przez kilkanaście km jechaliśmy 30 na godzinę.

ale się wpasowałaś z tym pogrzebem

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-12-10 o 00:22
Florens jest offline Zgłoś do moderatora