2010-12-10, 08:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja
ja na drugi dzień udaję ,że sie nic nie stało i tak prowadze rozmowe,zeby nie zejść na drażliwy temat
nie dam!  musze byc asertywna
ale takie zakwasy są strasznie przyemne
http://www.youtube.com/watch?v=aiG5p...eature=related
to "W piękny dzień blisko tak słońce w twarz grzało nas myślałem wszystko jest jak dawniej" tak mi się spodobało,że nie moge teraz przestać słuchać
a co tam masz zamiar robic?
własnie D spalił sie! napisał "ej zastanawiam się czy sie załozyć sobie profil na sexfotce"  zatkało mnie  jeeezu jakie mam teraz do niego obrzydzenie  jestem w szoku i nie wiem czy mam płakac czy się smiac 
|
Mi zawsze znajomi przypominają, ale jak zdarzy się jakaś wpadka, to unikam pokazywania się "na salonach" i czekam, aż temat trochę przycichnie 
Wrócimy do tego tematu za kilka dni
Zostaaaawmy wszystko ,niech mówi serce Co Ty takiej muzyczki słuchasz, zakochałaś się, czy co ?
Muszę dokończyć projekty, pouczyć się, skoczyć na miasto, zrobić koło siebie no i dyżurować 4 godziny 
O masz, chyba mu czegoś musi brakować Ale ja kiedyś weszłam na pocztę mojego byłego tak oo, w celach informacyjnych i odkryłam, że też ma tam konto Erotoman je*any 
Nie płakaj, może żartował sobie po prostu 
Ja nie śpię już gdzieś od 6 mama wstawała do pracy i sobie urządziła pogaduchy i mnie obudziła, nic się nie wyspałam...
Próbowałam jeszcze zasnąć, ale się nie dało...
Na śniadanie u mnie kanapki z serem. Teraz idę się ogarnąć troszkę i pewnie wezmę się za projekty, żeby szybko się z tym wyrobić i mieć spokój.
Zima znów do mnie zawitała, jest -4 i przez noc napadało trochę śniegu
Miłego dnia
Czas edycji: 2010-12-10 o 09:08
|
|
|