Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-10, 08:12   #4802
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
ja na drugi dzień udaję ,że sie nic nie stało i tak prowadze rozmowe,zeby nie zejść na drażliwy temat

nie dam! musze byc asertywna

ale takie zakwasy są strasznie przyemne

http://www.youtube.com/watch?v=aiG5p...eature=related

to "W piękny dzień blisko tak słońce w twarz grzało nas myślałem wszystko jest jak dawniej" tak mi się spodobało,że nie moge teraz przestać słuchać

a co tam masz zamiar robic?

własnie D spalił sie! napisał "ej zastanawiam się czy sie załozyć sobie profil na sexfotce" zatkało mnie jeeezu jakie mam teraz do niego obrzydzenie jestem w szoku i nie wiem czy mam płakac czy się smiac
Mi zawsze znajomi przypominają, ale jak zdarzy się jakaś wpadka, to unikam pokazywania się "na salonach" i czekam, aż temat trochę przycichnie

Wrócimy do tego tematu za kilka dni

Zostaaaawmy wszystko ,niech mówi serce Co Ty takiej muzyczki słuchasz, zakochałaś się, czy co ?

Muszę dokończyć projekty, pouczyć się, skoczyć na miasto, zrobić koło siebie no i dyżurować 4 godziny

O masz, chyba mu czegoś musi brakować Ale ja kiedyś weszłam na pocztę mojego byłego tak oo, w celach informacyjnych i odkryłam, że też ma tam konto Erotoman je*any
Nie płakaj, może żartował sobie po prostu

Ja nie śpię już gdzieś od 6 mama wstawała do pracy i sobie urządziła pogaduchy i mnie obudziła, nic się nie wyspałam...
Próbowałam jeszcze zasnąć, ale się nie dało...
Na śniadanie u mnie kanapki z serem. Teraz idę się ogarnąć troszkę i pewnie wezmę się za projekty, żeby szybko się z tym wyrobić i mieć spokój.
Zima znów do mnie zawitała, jest -4 i przez noc napadało trochę śniegu

Miłego dnia

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-10 o 09:08
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora