Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Witam się porannie, skrobiecie że coś strasznego.
W środę u nas prądu nie było więc nic nie działało jakaś masakra nawet herbaty zrobic nie można.
Co do wózka my mamy Quinny Speedy SX.
Lilijko pytałaś o biofron czy coś takiego ja go brałam ale tydzień temu odstawiłam bo strasznie źle sie po nim czułam, wymiotowałam. Wizytę mam dopiero w środę więc powiem mu o tym, ale wcześniej poszłam do ogólnego i pani doktor powiedziała że wystarczy brac miesiąc i to już bardzo poprawia wyniki.
Muron czyli ty będziesz miała cc w 37 czy 39 tygodniu?? I ile mała waży i mierzy?? Ja mam nadzieje że i mój lekarz zechce cięcie zrobic mi wcześniej.
U mnie pogoda dziwna, raz pada śnieg takie duże płatki, bardzo ładnie to wygląda i zaraz przestaje i świeci słońce. Ale zimnoooo
Dla dziewczyn co mają bardzo suchą skórę MAŚC BARIEROWA już po 2 posmarowaniach widac ogromną różnicę. Koszt to ok. 22 zł w aptekach.
Wczoraj chciałam kupic kosmetyki i jakoś tak byłam mocno nastawiona na Hippa całą serię i tu zaskoczenie, albo jakiś zepsuty krem albo nie wiem co bo śmierdział, wcześniej strasznie mi się zapach podobał.
Edytowane przez szizuho
Czas edycji: 2010-12-10 o 08:35
|