Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na nowe fasolki nadal czekamy,tymczasem pierwsze maluchy na świecie witamy :) Cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-10, 13:00   #145
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: Na nowe fasolki nadal czekamy,tymczasem pierwsze maluchy na świecie witamy :) C

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Męczy mnie to troche on chce po wakacjach i tyle, tłumaczy to że będzie więcej pieniędzy odłożone na dziecko... i sie troche wyszaleje jeszcze (on ma 22 lata) znając życie to i tak nasze oszczędności się rozlecą bo jakieś nieoczekiwane wydatki będą... ok mogę poczekać do wakacjii ale kto mi da pewność że po wakacjach nie wymyśli czegoś kolejnego...
kurcze ciężka sytuacja z tym twoim chłopem... ale mnie sie wydaje ze on sie boi i jeszcze nie dorósł do roli tatusia, nie wiem do konca jak to jest ale znajac męszczyzn pewnie troche racji mam...
po drugie niech on se weźmie na wstrzymanie ze w ciaze nie zachodzi sie tak od razu, dlatego moglibyscie sie cały czas "starac" a bedzie co ma być, a kwestia pieniedzy to juz inna bajka i niech sie tez tym niw ykreca bo jakby chcial to by bylo...

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
1 jestem juz przeterminowana
2 mam tzw "stan po cieciu"
3 mala jest wysoko i nie wstawia sie w kanal
4 mam endometrioze po pierwszej cesarce ktora trzeba usunac
5 mam cukrzyce
to tyle powodow cc
Gusiaa za Was ,zeby Tż zdcydowal sie jednak na dzieciatko
aha tak tylko pytałam
to idziesz do szpitala w dniu cc czy dzien wczesniej??? i jakie znieczulenie bedziesz miala zzo czy narkoze bo ja chyba wybiore to drugie

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując