2010-12-10, 18:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Cytat:
Napisane przez mmmmmm
W zasadzie to dobre ale "nogawki" mogłyby być ciut dłuższe, muszę je porządnie nacięgnąć żeby starczyły 
|
O to to to, właśnie o to mi chodzi 
Cytat:
Napisane przez hardgirl123
dość miałam w pracy bo jakiś dzień świstaka od rana  dobrze że już wyszłam z niej i siedze sobie w ciepełku i jem wafle ryżowe ze słonecznikiem  nie obyło się bez warczenia na pare osób w pracy i durnotę z rosmana :/
a w cupkake mają paskudne muffiny :/ jadą czymś sztucznym
|
Hard, zapisz się na taniec, co? Jakiś afro-kubański. Pozbędziesz się negatywnych emocji, których masz w swoim małym ciałku chyba nadto 
Cytat:
Napisane przez SdC
A spotyka Cię czasem coś miłego? 
|

Mówimy NIE narzekaczom! Hard szukaj sobie przyjemności w dniu codziennym póki jesteś piękna i młoda. Na starość będziesz narzekać, jak Ci przyjdzie głodowa emerytura z ZUSu :P
Póki co patrz na jasną stronę życia 
Cytat:
Napisane przez kicccia
Pamiętacie jeszcze moje problemy ze skręceniami, zwichnięciami, operacjami stopy?
Wykręciłam ostatnio kolano ii...udało mi sie dotrzeć do dobrego lekarza dzisiaj.
Ryczałam od rana bo same problemy (łącznie z tym, ze pierwszy raz zaspałam 2h..!) skończyło się na wizycie u niego i diagnozie.
Mam iść jak najszybciej na operację wycięcia kawałka łąkotki.
Mam już dość siebie i tego wszystkiego (taka moja budowa kolan). Jestem taka bezsilna, że tylko mam siłę ryczeć chociaż nic to nie da. Nie wiem jak pogodzić nową pracę, szkołę, i tą operację...
Ehh musiałam się wyżalić...
|
Tulam 
Cóż więcej powiedzieć... Ważne, abyś trafiła w ręce naprawdę dobrego lekarza, a nie jakiegoś konowała. Jeśli do takiego dotarłaś, to będzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez Malla
kicccia - to też się pożalę! Moja koleżanka została zwolniona z pracy za to, że nie ma z niej pożytku, bo niedługo ma poważną operację kręgosłupa, po której czeka ją rehabilitacja. Zwalniają ją z powodu miesiąca L4 
|
Takie akcje naprawdę burzą krew w żyłach, nawet jeśli się tylko o nich słyszy 
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja
Że masz długie nogi?
Aaa, o najważniejszym zapomniałam - Lenka, BU przyszło  wszystko jest 
|
A wiesz, że na to nie wpadłam? 
BU To trzeba by się spiknąć. Może jakieś spotkanko weekendowe?? Parole Parole? 
Cytat:
Napisane przez Ineso
Ja. Kolejna o mnie nie pamięta 
|
Niedobra ja! Musisz w takim układzie koniecznie mi się przypomnieć na jakimś spotkaniu, może sobotnim?
|
|