Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-10, 18:50   #4531
Lenkapuma
Zakorzenienie

Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
W zasadzie to dobre ale "nogawki" mogłyby być ciut dłuższe, muszę je porządnie nacięgnąć żeby starczyły
O to to to, właśnie o to mi chodzi
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
dość miałam w pracy bo jakiś dzień świstaka od rana dobrze że już wyszłam z niej i siedze sobie w ciepełku i jem wafle ryżowe ze słonecznikiem nie obyło się bez warczenia na pare osób w pracy i durnotę z rosmana :/
a w cupkake mają paskudne muffiny :/ jadą czymś sztucznym
Hard, zapisz się na taniec, co? Jakiś afro-kubański. Pozbędziesz się negatywnych emocji, których masz w swoim małym ciałku chyba nadto
Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
A spotyka Cię czasem coś miłego?

Mówimy NIE narzekaczom! Hard szukaj sobie przyjemności w dniu codziennym póki jesteś piękna i młoda. Na starość będziesz narzekać, jak Ci przyjdzie głodowa emerytura z ZUSu :P
Póki co patrz na jasną stronę życia
Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Pamiętacie jeszcze moje problemy ze skręceniami, zwichnięciami, operacjami stopy?
Wykręciłam ostatnio kolano ii...udało mi sie dotrzeć do dobrego lekarza dzisiaj.
Ryczałam od rana bo same problemy (łącznie z tym, ze pierwszy raz zaspałam 2h..!) skończyło się na wizycie u niego i diagnozie.
Mam iść jak najszybciej na operację wycięcia kawałka łąkotki.
Mam już dość siebie i tego wszystkiego (taka moja budowa kolan). Jestem taka bezsilna, że tylko mam siłę ryczeć chociaż nic to nie da. Nie wiem jak pogodzić nową pracę, szkołę, i tą operację...

Ehh musiałam się wyżalić...
Tulam
Cóż więcej powiedzieć... Ważne, abyś trafiła w ręce naprawdę dobrego lekarza, a nie jakiegoś konowała. Jeśli do takiego dotarłaś, to będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
kicccia - to też się pożalę! Moja koleżanka została zwolniona z pracy za to, że nie ma z niej pożytku, bo niedługo ma poważną operację kręgosłupa, po której czeka ją rehabilitacja. Zwalniają ją z powodu miesiąca L4
Takie akcje naprawdę burzą krew w żyłach, nawet jeśli się tylko o nich słyszy
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Że masz długie nogi?

Aaa, o najważniejszym zapomniałam - Lenka, BU przyszło wszystko jest
A wiesz, że na to nie wpadłam?

BU To trzeba by się spiknąć. Może jakieś spotkanko weekendowe?? Parole Parole?
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ja. Kolejna o mnie nie pamięta
Niedobra ja! Musisz w takim układzie koniecznie mi się przypomnieć na jakimś spotkaniu, może sobotnim?

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora