|
Dot.: Dobre Salony Slubne W Warszawie
Cytat:
Napisane przez polkadot
Czy znacie jakieś salony w Warszawie, gdzie można w intymnej atmosferze zmierzyć tyle sukienek, ile dusza zapragnie, bez pośpiechu, cierpliwie, zastanowić się, pozestawiać dodatki etc.? Nie mam żadnej znajomej krawcowej, chociaż i taką ewentualność po moich ostatnich doświadczeniach biorę pod uwagę, jak szycie na miarę...
|
Już wcześniej polecałam mały, spokojny salon o intymnej atmosferze (sama tam suknie kupiłam) Scarlett, Al. KEN 26. Można wejść z ulicy, bo salon jest na uboczu i tłumów nie ma. Właścicelka powiedziała, że większość klientów mają z polecenia. Chociaż myślę, że jak zadzwonisz i się umówisz to będzie lepiej, gdyż ktoś może akurat tam być.
Panie doradzają, robią poprawki a nawet zmiany w sukni jeśli klientka sobie życzy (w cenie sukni). Z niczym nie ma problemu, moża spokojnie przymierzać i przymierzać. Panie cierpliwe i bardzo miłe. Zakupioną suknie można przetrzymać w salonie jeśli nie ma się miejsca domu. Ja byłam bardzo zadowolona z obsługi. Suknie też mi się bardzo podobały.
Także polecam
Czas edycji: 2010-12-11 o 22:45
|