Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam Sponsora
Wątek: Mam Sponsora
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-11, 01:19   #260
Paweł 2
Przyczajenie

Dot.: Mam Sponsora

Pytasz się kobiet dlaczego facet tak postępuje. Chyba należałoby się spytać mężczyzn, przecież kobiety nas tak nie rozumieją jak facet faceta
Próbując się postawić w jego położeniu (mam parę lat mniej niż on) myślę, że:
1. gość ma kasę więc nie dziw się, że czasem sypnie ponad normę
2. chce mieć ciebie na wyłączność- to żadna przyjemność (dla niego) stukać jakąś babkę mając świadomość że ta jeszcze komuś daje (chłopakowi lub innym)- wiadomo- choroby, ego faceta...
3. nie dziw się że chce z tobą spędzić więcej czasu niż tylko zaliczyć mechanicznie seks i za niego zapłacić- faceci to też ludzie i nie mają pobudzenia i ochoty na bara bara na zawołanie. Jak czuje że się starasz, czujesz coś do niego i jesteście w jakiś sposób związani to go podnieca i ma większą ochotę. Pójście to burdelu to pewnie nie to (nie byłem więc nie wiem), równie dobrze mogłabyś się dziwić dlaczego nie kupi sobie sztucznej waginy w sklepie
4. ten facet chce mieć młodszą przy boku- nie dość że spełni jego seksualne potrzeby, których może nie zaspokajać w domu to jeszcze wie że ma przy sobie młódkę do której zawsze może pójść jak będzie miał ochotę, poprawia sobie ego
5. niewykluczone, że nie jesteś jedyną taką osobą u niego.

Nie rozumiem trochę napastliwości kobitek, które tu na ciebie siadły. Chciałaś pewnej porady a dostałaś umoralniające gadki, niektórzy próbują sobie poprawić swoje samopoczucie twoim kosztem.
Sam tego nie popieram ale to twój wybór i tyle
Paweł 2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując