Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-11, 16:44   #866
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Wiesz co, no u mnie jest ciut na odwrót, ale to pewno z racji kierunku studiów.
Jeżeli nie uczysz się dzień i noc, nie zaliczasz wszystkiego w wyznaczonym ogólnie terminie, tylko dogadujesz się z asystentem indywidualnie, jeśli nie podlizujesz się asystentom, jeśli nie masz odwagi odpyskować lasce, która próbuje wszystkich ustawić, ponieważ ona daje notatki... jesteś gorszy nie liczy się fakt, że masz inne zainteresowania, że po zajęciach spędzasz czas na dodatkowych seminariach, nieee... to jest nieistotne. Ważne, aby się podlizywać i zaryć na czas, a później zapomnieć.

Nie należę do osób, które potrafią siedzieć 24h przed książkami, mam naprawdę wiele innych zainteresowań, ale to się nie podoba. A już najbardziej dobija mnie, jak ludzie opowiadają, że do egzaminu uczyli się raptem dwa dni w rzeczywistości spędzając nad nim wiele tygodni, bo to wychodzi... po czasie

Kółka wzajemnej adoracji u mnie również, jak najbardziej istnieją. Wręcz odgórnie się rozdzieliły, zawsze chodzą razem i zawsze jak roboty na czas, byle ktoś nie był inny. :[ grrrrr
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora