Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę... cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-11, 19:41   #2001
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
no tez sie ciesze bo z 50 osob nie zdalo kolo 20 ... a jutro hmmm... film jakis obejrzymy pewnie, piwko wypijemy i bedzie fajnie a we wt ide z nim na urodziny do jego babci

dziekuje a na pytanie odpowiem Ci tak... moze jest to troche dziwne ale tak na prawde przebywam z nim duzo czasu i po prostu czuje, ze jest miedzy nami fantastycznie... no nie wiem jak Ci napisac ale jest miedzy nami tak swiezo i jestem prawie pewna, ze nie w glowie mu romanse , poza tym czy wolny czy zajety facet wszedzie moze kogos poznac, nie mamy zadnej gwarancji, ze jest tylko nasz . sa czesto gesty ktore swiadcza o tym, ze mu zalezy i jestem dla niego wyjatkowa np. zasnelam u niego na kanapie a on mnie glaskal po wlosach albo cmokal w czolko , sytuacja nr 2 - jak bylismy w kinie to przedstawil mnie swoim kumplom jako 'moja Ania' a sytuacja nr 3 byla bardzo zabawna, mianowicie - bylam u K. i robilismy jedzenie, przyszla jego babcia co mieszka dom dalej z prezentem Mikolajkowym i daje mu ten prezent a K. mowi takim powaznym tonem :a do Ani cos masz?' ja: , babcia: 'jak bedziecie po weselu to kupie' a K: 'no kup jej majtki'

dziekuje
juz nie bede
na urodzinach babci też może być fajnie

ewidentnie widać,że mu na Tobie zależy ja bym nie wytrzymała w takiej niepewności ale skoro Tobie to pasuje

Rain trzymam żeby ułożyło sie po Twojej myśli

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-12-11 o 19:42
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora