Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-11, 23:17   #4865
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Patrzyłam na allegro i są takie podobne,ale trochę ciemniejsze, to jeszcze nie to No ku*wa, jest takie zapotrzebowanie na ten kolor , a nigdzie go nie ma :/

Rozwaliłaś mnie Nie nie, aż takiego hardcoru nie chcę

A ludzie się na to nabierają I pomyśleć, że kilka razy zastanawiałam się nad kupnem butów tam Oj nie nie, nigdy więcej moja stópka tam nie postanie

Nie ma to jak spać do 15stej, no nie ?

Już się przestraszyłam, bo szłam dzisiaj po chodniku w zamszowych butach i zrobiły mi się białe zacieki, jak podejrzewam od soli zasranej :/ Trochę się przestraszyłam, ale na szczęście je umyłam i wszystko ładnie zeszło.

Ku*wa nie ma wody u mnie Dopiero mama myła naczynia i było okej, teraz chciałam się wykąpać a tu ch*j :/ Ledwo kapało z kranu, więc odrobinkę się umyłam zimną wodą, zmyłam makijaż i finito :/ Mam nadzieję, że do jutra będzie , bo inaczej będę musiała z rana latać po sklepach za mineralką, żeby jakoś się ogarnąć

W ogóle to zapomniałam się Wam pochwalić Dzisiaj zagrałam rolę mojego życia Na jednych ćwiczeniach próbowaliśmy robić sobie konferencję prasową i przypadła mi rola kosmity
mi się jakos ten miętowy szczególnie nie podoba,ale brzydki nie jest

no co bo te szpilki mi się skojarzyły,jak byłam mała i chodziłam na zaszczypi w tyłek i pamietam,że za każdym razem,po wyjściu z gabinetu pytałam się mamy,czy nie zrobili mi sitka z dupy a miałam moze z 5 lat

no na pewnio znajdą się jakies łosie i kupią tam,ale nie Ty

ja teraz kazde buty nivołką smaruje i sól na szcezscie nie osiada,ale maskara z zamszowyi musi byc;/ dobrze ze zeszło

oj tak a tak musze czekac do czwartku zebym mogła sobie dłuzej pospac

uaaa,to nieciekawie;/ oby rano już była`

o kur toż to należy Ci sie oskar i co ten kosmita robił?