Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-12, 09:10   #2912
Silpe
Zadomowienie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
aaaaa, też musi być fajne

brawo dla chłopaków, że sobie poradzili
zapodaj czeskie nazwy słoiczków, to się pośmiejemy

Ewcia szaleje na puzzlach, ucieka cały czas do tyłu i cieszy się strasznie. a jak zobaczyła metkę przy kocu, to aż się zatrzęsła z uciechy i próbowała pognać w jej kierunku

obiecane foty:
1-4 test krzesełka
5-6 wczorajsze szaleństwa na puzzlach
7 listopadowa próba spacerówkowa
(dzisiejsze foty basenowe fajne, ale na większości jest też tatuś, to nie będę wrzucać).
fajniusia i widze że tą samą grzechotką sie bawimy

Cytat:
Napisane przez mama_kacperka Pokaż wiadomość
a tu mój synek z niekapkiem z którego nie lubi pic(za wolno soczek leci )

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23704591]Ło jaki Kacperos uchachany

Dziewczyny, tak patrzę na wasze dzieci z uśmiechami, i chyba moja córa ma najmniejsze usteczka w wątku

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Ona, w Smyku kupiłam (taniej wyszło niż w kauflandzie, o 7zł, a wczoraj tam oglądałam i też potaniały, ale moje mają żywsze kolory ).[/QUOTE]

ale za to jaaakie oczy - nikt jej nie przebije

Cytat:
Napisane przez kumkura Pokaż wiadomość
witam wieczorkiem
my juz po imprezce..było superowo, fajnie spotkac sie ze znajomymi..
zaraz Was podczytam..
a poki co wklejam fotki z dziś- mój mały "czyścik paneli" z walcem i mamusia z synusiem

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23707563]fajnie powiedziane.

wlozyłam Tymka w taką dużą elastyczną miskę.
Dobrze, że na strachu się skończylo, ucałuj maluszka.

też mamy kilkanaście książeczek z tej serii- potwierdzam- bardzo fajne. to jest wydawnictwo olesiejuk- oni mają dużo innych fajnych serii i dla chłopców i dla dziewczynek.
Mamy jeszcze serię "Mały bohater" (o rycerzu, piracie,kowboju, Indianinie) i serię "Mały chłopiec" (Autobus Mariusza, Koparka Marka, itd, w sumie kilkanaście)

U nas chyba ciąg dalszy choroby.
Maksiu już ok, ja też się trzymam, ale Tymek nie bardzo. Dziś w nocy wymiotował, potem od 3:00 do rana co chwilę się budził, płakał... jestem masakrycznie niewyspana. w ciągu dnia zrobił 4 wodniste kupska po pachy. i odmawia jedzenia czegokolwiek, z biedą wcisnęłam w niego rano o 10:00 170ml mleka...i od tego czasu NIC , teraz zasnął przy herbatce.
Za nami fatalna noc, TŻ-ta rozłozylo też. [/QUOTE]

oj jakieś infekcje nam sie przyplątuja - zdrowia dla chłopców

Cytat:
Napisane przez biankaaa Pokaż wiadomość

Wrzuce Wam filmik jak Wit atakuje arcy-tandetna zabawke mojej córki. To świnka Chrumka, kupiona przez moja tesciowa dla malej. Nie wiedziec czemu moje dzieci ja uwielbiaja. Edukacyjna, co? ;P
Wit w pogoni za świnką
superandzko sie przemieszcza

dziewczyny ostatnio jak byłam u lekarki z małą to ta zwróciła uwage że Gabi dziwnie sie ułożyła na leżaku tak troche wygieta i kazała mi zwracac na to uwage bo może to byc asymetria ciała . nie zwracałam na to nigdy uwagi ale żeczywiscie młoda czasami układa sie asymetrycznie jak leży na plecach - lekko sie wygina jak poczytała to mogła by to byc asymetria - jest to tylko czasami ale jednak - niektóre z was były swego czasu na cwiczeniach z maluszkami - jak małą stymulowac żeby sie nie wyginała
jak pisze - leży tak tylko czasami wiec chciała bym sama spróbowac z nią jakies cwiczonka może a jak nie i to jej nie minie to może do rechabilitanta sie wybierzemy

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora