2010-12-12, 09:10
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Cytat:
Napisane przez margo80
aaaaa, też musi być fajne
brawo dla chłopaków, że sobie poradzili 
zapodaj czeskie nazwy słoiczków, to się pośmiejemy
Ewcia szaleje na puzzlach, ucieka cały czas do tyłu i cieszy się strasznie. a jak zobaczyła metkę przy kocu, to aż się zatrzęsła z uciechy i próbowała pognać w jej kierunku
obiecane foty:
1-4 test krzesełka
5-6 wczorajsze szaleństwa na puzzlach
7 listopadowa próba spacerówkowa
(dzisiejsze foty basenowe fajne, ale na większości jest też tatuś, to nie będę wrzucać).
|
fajniusia i widze że tą samą grzechotką sie bawimy 
Cytat:
Napisane przez mama_kacperka
a tu mój synek z niekapkiem z którego nie lubi pic(za wolno soczek leci  )
|

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23704591]Ło jaki Kacperos uchachany 
Dziewczyny, tak patrzę na wasze dzieci z uśmiechami, i chyba moja córa ma najmniejsze usteczka w wątku 
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------
Ona, w Smyku kupiłam (taniej wyszło niż w kauflandzie, o 7zł, a wczoraj tam oglądałam i też potaniały, ale moje mają żywsze kolory ).[/QUOTE]
ale za to jaaakie oczy - nikt jej nie przebije 
Cytat:
Napisane przez kumkura
witam wieczorkiem 
my juz po imprezce..było superowo, fajnie spotkac sie ze znajomymi..
zaraz Was podczytam..
a poki co wklejam fotki z dziś- mój mały "czyścik paneli" z walcem i mamusia z synusiem 
|

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23707563]fajnie powiedziane.
wlozyłam Tymka w taką dużą elastyczną miskę. 
Dobrze, że na strachu się skończylo, ucałuj maluszka. 
też mamy kilkanaście książeczek z tej serii- potwierdzam- bardzo fajne. to jest wydawnictwo olesiejuk- oni mają dużo innych fajnych serii i dla chłopców i dla dziewczynek.
Mamy jeszcze serię "Mały bohater" (o rycerzu, piracie,kowboju, Indianinie) i serię "Mały chłopiec" (Autobus Mariusza, Koparka Marka, itd, w sumie kilkanaście) 
U nas chyba ciąg dalszy choroby.
Maksiu już ok, ja też się trzymam, ale Tymek nie bardzo. Dziś w nocy wymiotował, potem od 3:00 do rana co chwilę się budził, płakał... jestem masakrycznie niewyspana. w ciągu dnia zrobił 4 wodniste kupska po pachy. i odmawia jedzenia czegokolwiek, z biedą wcisnęłam w niego rano o 10:00 170ml mleka...i od tego czasu NIC , teraz zasnął przy herbatce.
Za nami fatalna noc, TŻ-ta rozłozylo też. [/QUOTE]
oj jakieś infekcje nam sie przyplątuja - zdrowia dla chłopców
Cytat:
Napisane przez biankaaa
Wrzuce Wam filmik jak Wit atakuje arcy-tandetna zabawke mojej córki. To świnka Chrumka, kupiona przez moja tesciowa dla malej. Nie wiedziec czemu moje dzieci ja uwielbiaja. Edukacyjna, co? ;P
Wit w pogoni za świnką
|
superandzko sie przemieszcza 
dziewczyny ostatnio jak byłam u lekarki z małą to ta zwróciła uwage że Gabi dziwnie sie ułożyła na leżaku tak troche wygieta i kazała mi zwracac na to uwage bo może to byc asymetria ciała . nie zwracałam na to nigdy uwagi ale żeczywiscie młoda czasami układa sie asymetrycznie jak leży na plecach - lekko sie wygina jak poczytała to mogła by to byc asymetria - jest to tylko czasami ale jednak - niektóre z was były swego czasu na cwiczeniach z maluszkami - jak małą stymulowac żeby sie nie wyginała 
jak pisze - leży tak tylko czasami wiec chciała bym sama spróbowac z nią jakies cwiczonka może a jak nie i to jej nie minie to może do rechabilitanta sie wybierzemy
|
|