Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szkoła Idealna - porozmawiajmy :)))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-12, 13:05   #9
Eroll
Wtajemniczenie

Dot.: Szkoła Idealna - porozmawiajmy :)))

Też się wypowiem
1. Ogólna atmosfera. U mnie w szkole wszyscy do wszystkich są przyjaźnie nastawieni. Wchodzę do biura i panie witają mnie z uśmiechem na ustach, są pomocne i zawsze doradzą. A również plusem dla nich jest to, że mimo ogromnej liczby kursantów, od pierwszego spotkania pamiętają imię i nazwisko każdej osoby.
2. Atmosfera w samochodzie. Ważne jest, aby oprócz umiejętności, instruktor umiał także dogadać się z kursantem i dawać z siebie wszystko. Sto razy lepiej jest jeździć i rozmawiać, pytać się nawet o głupoty, niż bać się odezwać. I instruktor nie powinien dawać bezczelnie do zrozumienia, że ktoś jest kompletnym beztalenciem w tych sprawach
3. Dogodne terminy. Wiadomo, że nie zawsze termin podpasuje, ale to instruktor powinien być dla kursanta, nie odwrotnie. Bo my płacimy i my wymagamy.
4. Co do ceny... Tu mam zdanie jedno. Wolę zapłacić więcej i wiedzieć, że mam gwarancję dobrze wyjeżdżonych 30 godzin.
5. Mile widziane jakieś gratisy w postaci dodatkowych jazd
6. Dobrze prowadzona teoria. Na luzie, nie monotonna i bez usypiającej atmosfery. Jedyny minus mojej szkoły był taki, że owa teoria była zbyt długo rozciągnięta w czasie (30h trwa 10 tygodni).
7. Możliwość jazdy różnymi samochodami.
8. Możliwość zmiany instruktora, czyli duży wybór miłych i wyrozumiałych panów i pań (jednak z naciskiem na panów).
9. Reklama w postaci dobrych opinii innych. Ja tak trafiłam do mojej szkoły
10. Zgodzę się z Jomic co do strony internetowej. Mój ośrodek też tego nie ma, ale mimo to jest jednym z najlepiej rozreklamowanych biur w mieście. Więc nie jest to najważniejsze, ale bardzo ułatwia życie

Mogę śmiało powiedzieć, że trafiłam do swojej wymarzonej szkoły jazdy.
Eroll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując