Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sigma butów nie przywozi, a chłopakom nogi mrozi - 33 skubaniec SigmoChłopaków
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-12, 14:54   #858
Brydzia_
Zakorzenienie

Dot.: Sigma butów nie przywozi, a chłopakom nogi mrozi - 33 skubaniec SigmoChłopaków

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
tak się zastanawiam, bo Goniak pisała że za obiad płaci się podobnie jak za wesele, ale przecież taki obiad to ok.70zł za osobę a wesele 2 razy więcej + zespół, więc to jednak chyba taniej wychodzi

a co do liczby gości, to znam sytuację kiedy rodzina nie utrzymuje bliskich kontaktów z kuzynami/kuzynkami a rodzice są jedynakami albo mają 1 brata/siostrę i wesele była na 25 osób

no w moich okoliach cena za 1 dzień to tak w granicach 170-200zł na osobe, różnie niektóre ceny są z napojami bez ograniczen niektóe 1l na osobe niektóre bez... tak samo z ciastami itd itp
wiadomo że jeszcze do 2012 ceny i tak wzrosną
do tego orkiestra alkohole noclegi w naszym przypadku... i można by wymieniać bez końca

Cytat:
Napisane przez strawberka Pokaż wiadomość
no u mnie było tak, że mój tata miał siostrę i brata, brat taty nie żyje, ma 3 córki ale nie utrzymujemy z nimi kontaktu, dzieci siostry taty też nie przyjechały (jeden w USA, drugiemu się nie chciało)...moja mama miała brata, który też już nie żyje więc nie było kogo zapraszać
u TŻta większa rodzina, ale wszyscy nas zlali, bo jedna z kuzynek Michała miała następnego dnia komunię
było więc proporcje ok 20 os ode mnie, 20 od TŻ i ok 12 t0 znajomi... + 1 os fotograf + 2 osoby z zespołu

PS. jakby któraś chciała to znam fajny 2 osobowy zespół - ściągnęliśmy ich do nas na podlasie aż z Opola

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

kurde ja też mam pracę do napisania i chatę do posprzątania i nic nie zrobiłam
ja bym chciała wiedzieć co to za zespół

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora