o jaką odżywkę Glorii chodzi? jakiś czas temu kupiłam Voila kolor szary (50 zł), bez rewelacji, być może dlatego, że moje rudawe refleksy były już naprawdę intensywnego koloru...
Słyszałyście o tym wynalazku?!
http://www.sklep.herbatint-polska.pl...tml?cPath=2_16
REKLAMUJĄ DLA OSÓB, KTÓRE CHCĄ UZYSKAĆ ZIMNY KOLOR BRĄZU.
Czy znacie sposoby na odświeżenie koloru bez zbytniej ingerencji? po 2 dekoloryzacjach, z doiadczeniem matrix, majirel, inoa, nawet londa

ici z mojego naturalnego mysiego koloru. Mam długie włosy, a po ostatnich wizytach u fryzjera nic się nie zmieniło, poza wydaną dużą sumą pieniędzy...Na szczęście mam ten sam kolor włosów, tyle że odrost popielaty, a cała reszta rudawa.
Macie jakiś pomysł, można użyć samego mixtona? Poradźcie mi proszę, nie mogę patrzeć w lustro
..................
Szkoda, że mi nie odpisałyście, ale robię już to któryś raz i bez skutku, więc si nie zdziwiłam
dla Waszej informacji, rozmawiałam z panią od firmy Herb., smarowała 4c (kasztan popielaty, nazwa zmyłkowa), więc wyszedł jej tak cholernie zimny odcień (nazwała z bardzo silną srebrną poświatą), że musiała sobie poprawić jakąś miedzią, gdyż czuła się źle z aż tak zimnym kolorem.
ja będę farbowała 4c, ale półtrwałą. każda z nich kosztuje ok. 40 zł, ale na osobnym wątku na wizażu dziewczyny chwalą sobie jakoś tej naturalnej farby, przede wszystkim bez amoniaku, a włosy podobno wyglądają rewelacyjnie.