Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę... cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-12, 22:27   #2305
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Kurcze, uczyłam się na drugim roku jak powinno się wyliczać ilość miejsc parkingowych na osiedlach, według liczby mieszkań i nie pamiętam
a pamiętasz, czy jest na to paragraf?
Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Powinna

A dostaliście mandat, czy zawiadomienie? Straż się częściej "czepia" niż policja, niestety A może ktoś złośliwie zadzwonił na straż? Bo miejsca parkingowe to nie są, a zakazu też nie ma? Więc za co mandat No ale to tylko nasze gdybanie, musicie pójść do straży to wyjaśnic

Jak juz przy mandatach jesteśmy ja ostatnio też miałam za wycieraczką karteczke z upomnieniem od straży, za niepozostawienie miejsca dla przechodniów na chodniku. Wyjaśniam: parkujac pod blokiem, kazdy najeżdża na chodnik, dla przechodniów musi zostać 1.5m przejścia. Specjalnie mierzyłam i od zderzaka brakowało 3-4cm, ale upomnienie dostałam. Paradoks. Zajęli by se poważnymi sprawami
chyba zawiadomienie...
no właśnie, to mnie wkurza - ich dowalanie się do byle czego, gonienie ludzi pod blokiem i babć handlujących pietruszką - też mi służba.

Ilsa, 7 godzin tygodniowo to wg mnie niedużo godzina dziennie wychodzi, pozostały czas może poświęcić na naukę.

ja się muszę uczyć zacząć, bo normalnie się rozleniwiłam uczelniano, że hej.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora