Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę... cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-12, 22:33   #2309
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
To ja się wstydzę, bo my z TŻ razem gramy w takie jedne MMORPG ... i to już dłuuugo, prawie pół roku i to bardzo namiętnie
My gramy w Age of Wonders aktualnie - fajnie jest
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
spędza na grach naprawdę dużo czasu zamiast pouczyć się analizy matematycznej którą zawala. Ja rozumiem że jest czas na relaks ale jak on proponuje kompromis w postaci grania przez 7 godzin tygodniowo to jest tu coś bardzo nie halo !
7 godzin TYGODNIOWO ? Ja czasem potrafiłam tyle grać dziennie i z wszystkim zdążałam, nie zawalając niczego.
Popuść mu tą smycz. Ostatecznie dorosły jest i jak zawali to sam będzie musiał się z tym uporać. Wtedy masz prawo wygłosić najbardziej upokarzającą faceta kwestię "a nie mówiłam?"
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Mój dzisiaj latał sobie zdalnie sterowanym helikopterkiem (który zresztą dostał od "mikołaja" - niech się bawi, póki własne dzieci nie będą mu zabierać zabawek ) i udawał, że musi mnie nim uwolnić z rąk porywaczy
Słodkie
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ano poszczęściło się naszym chłopom
Ano
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
a pamiętasz, czy jest na to paragraf?
Nie pamiętam ale skądinąd wiadomym jest, że prędzej przyczepią się szaraczka - mieszkańca, niż zarządcy
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora