2010-12-12, 22:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...
Cytat:
Napisane przez P-o-n-y
To ja się wstydzę, bo my z TŻ razem gramy w takie jedne MMORPG ... i to już dłuuugo, prawie pół roku i to bardzo namiętnie 
|
My gramy w Age of Wonders aktualnie - fajnie jest 
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund
spędza na grach naprawdę dużo czasu zamiast pouczyć się analizy matematycznej którą zawala. Ja rozumiem że jest czas na relaks ale jak on proponuje kompromis w postaci grania przez 7 godzin tygodniowo to jest tu coś bardzo nie halo !
|
7 godzin TYGODNIOWO ? Ja czasem potrafiłam tyle grać dziennie i z wszystkim zdążałam, nie zawalając niczego. 
Popuść mu tą smycz. Ostatecznie dorosły jest i jak zawali to sam będzie musiał się z tym uporać. Wtedy masz prawo wygłosić najbardziej upokarzającą faceta kwestię "a nie mówiłam?" 
Cytat:
Napisane przez Biska
Mój dzisiaj latał sobie zdalnie sterowanym helikopterkiem (który zresztą dostał od "mikołaja" - niech się bawi, póki własne dzieci nie będą mu zabierać zabawek  ) i udawał, że musi mnie nim uwolnić z rąk porywaczy 
|
Słodkie 
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa
Ano poszczęściło się naszym chłopom 
|
Ano 
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
a pamiętasz, czy jest na to paragraf? 
|
Nie pamiętam ale skądinąd wiadomym jest, że prędzej przyczepią się szaraczka - mieszkańca, niż zarządcy
|
|
|