Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-12, 23:46   #403
oh Mandy
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Nie mozna sie nauczyc własnego zdania. Własne zdanie trzeba miec. Trzeba znac swoja wartosć i nie dać sobą pomiatac.
Jeśli na dzien dzisiejszy Mandy nie wie co dalej, pogubiła sie(czego dowodem jest ten zwiazek) to powinna dać sobie na wstrzymanie z facetami.
Mandy, uwierz. Bez nich naprawde mozna normalnie funkcjonowac(nie mowie, ze przez bardzo długi czas, ale jakis czas mozna)

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Mandy.

Chcesz to skonczyc. A mozesz podac powody? (jesli to oczywiscie nie jest za bardzo wscibska prośba).
Spróbuj swoja wypowiedź zaczać od:

Zwiazałam sie z nim, bo...
Chce zakonczyć ten zwiazek, bo...
Dobrze, dokończę.

Związałam się z nim, bo po rozstaniu z ex Tżtem, wreszcie ktoś zaczął patrzeć na mnie takim wzrokiem, jakiego jeszcze nigdy nie widziałam, spędziliśmy mnóstwo czasu w wakacje, byliśmy w Toruniu, zapraszał mnie na kolacje, bardzo mnie szanował, dbał o mnie, zabiegał, mówił komplementy, prosto w oczy mówił mnóstwo miłych rzeczy, czułam się przy nim napiękniejsza, nie kłóciliśmy się, wreszcie miałam swoje życie, bo on mnie nie kontrolował, mogłam chodzić na imprezy, ufał mi, wiodłam spokojne życie z dnia na dzień... Czułam coś do niego i to jest pewne, ale to raczej nie miłość, tylko zauroczenie.

Chcę zakończyć ten związek, bo decyzja z zaręczynami była pochopna, przeszkadza mi jego seksualna przeszłość, denerwują mnie jego teksty o innych dziewczynach, brakuje mi czułości i zainteresowania, denerwuje mnie, gdy wysmiewa się z tego, że chcę się uczyć.

I to chyba tyle.