Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam poważny problem ze szminką, HELP:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-26, 21:57   #1
elmilinden
Raczkowanie

Unhappy

Mam poważny problem ze szminką, HELP:)

Nigdzie nie mogę dostać szminki w kolorze beżowym.... Jestem rudawa (włosy ciemny blond z rudym połyskiem) i mam jasną cerę, używam brązowego różu, złotawych w odcieniach kosmetyków i bardzo to pasuje do mojego typu urody. Jakoś nie podobają mi się błyszczące usta, więc błyszczyki omijam. Ale tak bardzo chciałabym mieć jakąś beżową szminkę Najbardziej odpowiada mi efekt taki jak po szmince Rimmel Lasting Finish- bez brokatu, bez drobinek, kremowy i delikatny połysk, kryjąca szminka. Mam z tej serii chyba najjaśniejszy z brązowawych kolorów- birthday suit, ale on jest złamany różem no i jest ciemniejszy od moich ust, w ogóle jak na beż jest za ciemny... Tak zależy mi na takiej beżowo-brzoskwiniowej, trwałej szmince. Nie wiem, jaka jeszcze firma może mieć jasne odcienie brązu czy beżu, o kremowym wykończeniu w swojej ofercie... Sephora? Niby mają wiele odcieni, ale nie wiem, co to za szminki w ogóle... Może są jakieś jasne, beżowe błyszczyki bez brokatu??? Nie znoszę tych drobinek No ale błyszczyki się lepią i nie są trwałe. Może jakieś szminki długotrwałe?

Doradźcie coś, pliz

Przez to wszystko nigdy nie używam szminek ani błyszczyków, nawet wtedy, kiedy powinnam, bo idę na jakąś ważną kolację czy do teatru czy na wesele... Większość dostępnych w Polsce odcieni to wariacje na temat różu albo ciemne brązy i śliwki... A ja w różowej szmince będę wyglądać tragicznie, w ciemnej też
elmilinden jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując