Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę... cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-13, 09:50   #2335
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...

Dzieńdoberek!

Godzinę do pracy jechałam od tż bo drogi zasypało. Fajnie by było, gdyby nie to, że mi radio buchnęli i nic nie gra - nic sam sobie śpiewam

Muszę w tym tygodniu załatwić prezenty a zupełnie nie mam pomysłu. Mam już tylko dla brata kupiony 9grę planszową mu zafundowałam, bo lubią sobie z żoną pograć), dla rodziców mam pomysły (albo płyta winylowa dla taty i książka podróżnicza dla mamy, albo ekspres do kawy dla objoga, albo zestawi kina domowego na spółę z bratem, bo sobie tv machnęli nowy, albo filmy na dvd, albo bilety do teatru), dla babci pomysł też jest, tyko nie wiem jak go zrealizować (chcemy się jej z bratem dorzucić do wyjazdu nad morze w czerwcu), tylko zupełnie nie mam koncepcji dla tż.

Za to ustaliliśmy jak święta spędzimy - wigilia - najpierw u mnie, potem wieczorem pojedziemy do niego, 1 dzień świąt - się wymyśli , 2 dzień świąt - jedziemy do jego dziadka, a potem do mojego brata wieczorem. To będą męczące święta kurczę.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Kolanka mu się zgieły
o matko!!!!!!!!
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora