Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - potrzebna pomoc!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-13, 12:38   #1
imaginatiooo
Przyczajenie

potrzebna pomoc!!!

witam po raz kolejny

niedawno uświadomiłam sobie, że najwyższy czas wybrać sukienkę na Bal Gimnazjalny. szukałam w wątkach o studniówce ale chyba propozycje tam padające były za kolorowe jak na GimBal. chodzi mi o coś w stylu "małej czarnej". myślę że taka byłaby najlepsza
i tu się pojawia problem.
a mianowicie nie wiem jaki krój, wzór wybrać.
według artykułów internetowych wyszło mi że jestem rożkiem, ale nie wszystko się tam zgadza: mam wyraźne wcięcie w talii, ale za to szerokie ramiona. i o to właśnie chodzi żeby dobrać coś do mojej figury. niedługo wybieram się połazić po sklepach, ale najpierw chciałam się trochę przygotować( na co zwracać uwagę, czego unikać).
nie chcę żadnej sukienki z rękawkami ani pod szyję, bo nie chcę wyglądać jak Babcia chodzi o to żeby był jakiś ładny fason, który by jeszcze bardziej nie poszerzał moich ramion.
bardzo podobają mi się bez ramion, ale one raczej odpadają bo chcę troszkę zamaskować moje ramionka. dodam że jestem raczej szczupła( trochę tłuszczyku ma każdy ) i mam mało-średnie piersi
bardzo podobają mi się sukienki w tym stylu:
https://wizaz.pl/Makijaz/Trendy/Maki...ar-mala-czarna jak ją ujrzałam to się poprostu zakochałam jest boska tylko czy mi pasuje? aaa zapomniałabym wspomnieć, że jestem wysoka(174cm) więc mogę zaszaleć
pomóżcie

P.S. Bal za miesiąc więc muszę się sprężać :P

Edytowane przez imaginatiooo
Czas edycji: 2010-12-13 o 12:42
imaginatiooo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując