Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-13, 14:28   #1601
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez _havana_ Pokaż wiadomość
anka_bzzz To zależy czy Twój szpital wymaga ukończenia szkoły rodzenia przy porodzie rodzinnym. Większość raczej nie wymaga

Czy mogłaby któraś z Was mi pomóc? Trochę z innej beczki 2 tygodnie temu oddawałam buty na reklamacje. Czas rozpatrzenia reklamacji minął wczoraj. Nikt do mnie nie zadzwonił i w żaden sposób nie powiadomił mnie o decyzji. Dzisiaj zadzwonili i powiedzieli, że jest odmowa reklamacji.
Czy to przypadkiem nie jest tak, że jeżeli mija termin realizacji reklamacji to wtedy musi być ona rozpatrzona pomyślnie dla klienta?

Pomóżcie bo buty pół roku noszone ;/
Tak powinno być, tylko im się liczą dni robocze, a wczoraj niedziela była. Możesz napisać odwołanie z odniesieniem się do paragrafów odnośnie terminów reklamacji i UOK...........ponoć pomaga, koleżanka tak zawsze robi, jak jej odmawiają.
No nic ubieram się, zjadam barszczyk i jadę po wyniki, a potem do endokrynologa...........i będzie spokój do stycznia

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
pół? to bosko.. mne 2 tyg temu zarejestrowali na 11 sierpnia
koleżanka na początku tego roku była u onkologa (ma małego guza piersi niezłośliwego). Kazał jej zrobić USG, więc poszła i chciała się zapisać, a tu termin na koniec LISTOPADA!!!!!!!! Przecież do tego czasu mogłaby się przekręcić na drugą stronę.
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora