Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki C.D.N. ^^
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-13, 18:20   #2238
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Mój BS zerwał znajomość z gościem, który zdradza żonę i a dopiero mu się drugie dziecko urodziło (może teraz ma z pół roku). Powiedział, że nie chce mieć nic wspólnego z takimi ludźmi. Ja też poszłam jego śladem.. może jak więcej ludzi będzie się odwracać to coś zauważą.
Ech.. najgorsza jest postawa "nie przeszkadza mi to"... ja pamiętam jak mój eks, tolerował wśród kumpli zdrady i nic z tym nie robił, jednocześnie mi kładąc do głowy, że on jest taki inny od nich i że on tak nie robi.... ale robił i dlatego "nie mieszał kumplom, taka męska zasada".
Hmm właściwie to chyba widzę to podobnie, ale reguły nie ma po prostu takie czasy są, że społeczeństwo uczone jest egoizmu i konsumpcjonizmu. Chcesz mieć lepiej? Nie wahaj się wszystko weź, kup, zdobądź! Nie odmawiaj sobie przyjemności - należy Ci się. Liczysz się Ty i Twoje pragnienia.

Ja w sumie też mimo, że już miałam złe doświadczenia w tym temacie, to jakoś mnie to nie zraziło

tak to mnie pociesza, ale ile pałek obciągną w miedzy czasie to już mniej
a z tą ciotką to fajnie ma kobieta.. może nam też uda się zatrzymać atrakcyjność na parę lat

Ale nie mówisz właściwie dlaczego? Ja sama zastanawiam się, czemu jeszcze nie powiedziałam, ale właśnie trudno mi to zinterpretować. Chyba obawiam się, że żony, które ledwo co znam w tym przypadku, uznają że sobie "wymyślam" i ostatecznie to ja wyjdę na idiotkę próbując pomóc.

właśnie, właśnie.. jak Ci tam w czystości ?

dokładnie, warto moim zdaniem obserwowac otoczenie swojego faceta, ono wiele mówi, nawet bardzo... i to zwłaszcza jak sie facet wśród kumpli zachowuje, ja niestety mojemu otwarcie powiedziałam, że jego kumple, a zwłaszcza taki jeden życiowy pesymista, fatalista... no nie jestem w stanie wysiedzieć znając gościa poglądy na temat kobiet itp
uważam, że podejście Twojego faceta jest idealne!!!!
ja robię tak samo, nie chce mieć nic wspólnego z ludźmi, którzy zdradzają i pewnych kilka innych kwestii
dlatego mi nie żal nawet dwóch dośc bliskich znajomości

nie mówię, bo trochę tak głupio, nagle się odezwać do żony kolegi, której nie znam osobiście i powiedzieć: słuchaj Twój mąż Cię zdradził.... ze mną
a poza tym myślę, że to wyjdzie samo z czasem, może nie dosłownie, ale kłamstwo ma krótkie nogi

z czystością ciężko... w ogóle ostatnio mam cięzki czas, jakoś ta śmierć w rodzinie mnie lekko rozbiła, trochu się zbieram po tym

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-12-13 o 18:27
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora