Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-27, 09:25   #880
agika11
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

hej dziewczyny i dzieciaczki,
jak pewnie zauważyłyście, dizeciaczki nabierają rysów twarzy i robią się już takie "dorosłe". I jak dla mnie coraz śliczniejsze.
Joasiu gratuluję - praca wydaje się strasznie ciekawa i do tego w domciu z malutką. Super extra.
KAsiulek ja widzę, że upały ci dokuczają, bo piszesz głupoty. Jesteś najwspanialszą mamą na świecie dla swojej Oliwci i nawet nie myśl inaczej. Zmęczenie i monotonia wydają sie normalne, zwłaszcza gdy ktoś jest przyzwyczajony do innego trybu życia. Mnie może nie męczy sama opieka nad Kamilkiem, bo jest w miarę grzeczny i całe noce przesypia zanim skończył 3 miesiące. To co mnie czasami męczy to OBOWIĄZEK - a raczej ODPOWIEDZIALNOŚĆ za niego. I nie zrozumcie mnie źle. JA strasznie się cieszę, że jest i pragnę kolejnego dziecka - ale teraz nie czuję się taka wolna jak kiedyś. Nie mogę zrobić czegoś spontanicznie, bo muszę myśleć o Kamilku. Ale i tak nie zamieniłabym życia na to wcześniejsze codziennie myślę sobie jak strasznie go kocham i to mnie strasznie rozczula - czasem nawet chce się łezkę uronić z tej miłości

Jeśli chodzi o karmienie to ja od tygodnia wprowadziłam jedno karmienie butelką. W niedzielę wprowadzam następną butelkę. DZiewczyny nawet nie wiecie jak mi przykro jak go karmiłam butelką. On zjada bardzo ładnie i cały czas trzyma mnie za rączkę i patrzy w oczka a mimo to mi przykro. No ale nie rozczulam się nad sobą. TAk musi być. Dodatkowe pokarmy mam zamiar mu wprowadzić gdzieś w połowie sierpnia. Tylko mi napiszcie jak podajecie marchewkę?

Chłodnego dzionka - papatki