Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Troche słonca i malin'- 17 latki łaczmy się' ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-13, 20:46   #2169
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Troche słonca i malin'- 17 latki łaczmy się' ;)

Justyna : właśnie ja też szukam pracy i nie mam pojęcia gdzie Myślałam o hostessie albo wykładanie towaru w sklepie ,ale nie wiem jak za to się zabrać wgle.

Cytat:
Napisane przez Areti Pokaż wiadomość
Gabi, oni byli razem przeszło rok, więc chyba ją kochał, chociaż twierdzi, że to było raczej zauroczenie, bo nawet specjalnie się nie przejął, jak złapał ją na zdradzie... Sama nie wiem

Wczoraj jakoś dziwnie mi się z bokserem gadało Tak jakby pisał ze mną na siłę, to ja podtrzymywałam rozmowę, a on rzadko kiedy mówił coś od siebie... Może tylko mi się wydawało... Później napisał, ze jest śpiący, więc zapytałam czy chce się położyć, stwierdził, że nie... Moje następne pytanie: Czy siedzi na gg tylko dlatego, że ja tego chcę. Napisał że tak Mówię... Myślałam, że napiszesz, że Ty też tego chcesz. Odpowiedział: Nie będę kłamał. Przykro mi się zrobiło Potem się tłumaczył, że chce rozmawiać, tylko że już by się po prostu położył, ja nie wiem już co mam o tym myśleć Walnijce mnie w łeb, jeśli przesadzam
Wiesz , nie pozostaje nic innego jak mu ufać i nie gadać już o tej lasce chyba że on zacznie.
Co do 2 to pamiętam jak też tak schizowałam. Najlepiej przeczekaj , może miał zły dzień. Tylko nie wypytuj go na siłe o co chodzi , nie narzucaj się zbytnio I ja na Twoim miejscu nie pytałabym o co chodzi , chyba żeby się to powtarzało przez jakiś czas.

Cytat:
Napisane przez alaruna Pokaż wiadomość
dla mnie takim wyznacznikiem że coś się dzieje niedobrego jest wielokropek.
Cytat:
Napisane przez alaruna Pokaż wiadomość
no właśnie dla mnie też wielokropek ozn że coś się dzieje. a np u mojego byłego, były one na porządku dziennym, nawet jak miał banan od ucha do ucha także no, trzeba umieć wyczuć tą drugą osobę
a co może oznaczać wielokropek u mojego byłego ? dodaję ,że przeważnie nie wyrzuca uczuć w opisach . A obecnie ma taki :"...wiem , zapomniałem Ci powiedzieć ,że..." (dalej leci : jestem zakochany) .
a pod tym jeszcze jeden "..."
Na początku się tym martwiłam ,a teraz gdy ma ten opis z 2 miesiąc to się przyzwyczaiłam.

Eh wiecie jaką miałam dziś zamułe w szkole ? Byłam dla każdego niemiła Jutro muszę zmienić nastawienie bo mnie ludzie znienawidzą

A i jest możliwość że ząb , który był leczony kanałowo teraz mnie boli gdy piję np.colę ? Bo mnie zaczyna to zastanawiać czy jest dobrze wyleczony.
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując