Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienie Casting Creme Gloss
hej zakupiłam syoss kolor 8-7 miodowy blond. na wszelki wypadek dwa opakowania. podpowiedzcie mi proszę: mam długie włosy (do połowy łopatek, cienkie (od zawsze) brązowe i dwa razy farbowane na rudy (kolor u fryzjera pierwszy raz 7,42 a drugi raz Preference bardzo intensywna miedź) no i nie wyszedł taki bardzo intensywny tylko taki brązowo rudy... ale przeżyłam, tragedii nie ma więc w takim kolorku chodzę, bo nie bede ich niszczyć. (farbowałam w odstępach minimum 4 tygodnie) czy myślicie, że jak nałożę tego syossa to złapie mi cokolwiek i wyjdzie jakiś rudy bądź miodowy blond? 
Cytat:
Napisane przez Shailiha
Ja mam małe pytanie co do farb Syoss, mam właśnie rozjaśnione z czarnego włosy na taki bardzo jasny rudy włosy. Wie ktoś może jaki kolor włosów mi wyjdzie jeśli zafarbuje za dwa - trzy tygodnie włosy farbą Syoss - miodowy brąz nie wyjdzie za ciemno? chcę po prostu otrzymać ładny jasny brąz byleby nie wyszedł czarny.
|
Shailiha, jak rozjaśniałaś włosy? ja chce sobie własnie "zrudzić" na jasno ale do fyzjea już nie pójdę choćby nie wiem co! wzięła fryzjerka 150 zł za farbowanie a po tygodniu miałam swój naturalny brąz
Edytowane przez joluska
Czas edycji: 2010-12-13 o 23:46
|