Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Farby Syoss -wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-13, 23:42   #162
joluska
Raczkowanie

Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienie Casting Creme Gloss

hej zakupiłam syoss kolor 8-7 miodowy blond. na wszelki wypadek dwa opakowania. podpowiedzcie mi proszę: mam długie włosy (do połowy łopatek, cienkie (od zawsze) brązowe i dwa razy farbowane na rudy (kolor u fryzjera pierwszy raz 7,42 a drugi raz Preference bardzo intensywna miedź) no i nie wyszedł taki bardzo intensywny tylko taki brązowo rudy... ale przeżyłam, tragedii nie ma więc w takim kolorku chodzę, bo nie bede ich niszczyć. (farbowałam w odstępach minimum 4 tygodnie) czy myślicie, że jak nałożę tego syossa to złapie mi cokolwiek i wyjdzie jakiś rudy bądź miodowy blond?

Cytat:
Napisane przez Shailiha Pokaż wiadomość
Ja mam małe pytanie co do farb Syoss, mam właśnie rozjaśnione z czarnego włosy na taki bardzo jasny rudy włosy. Wie ktoś może jaki kolor włosów mi wyjdzie jeśli zafarbuje za dwa - trzy tygodnie włosy farbą Syoss - miodowy brąz nie wyjdzie za ciemno? chcę po prostu otrzymać ładny jasny brąz byleby nie wyszedł czarny.
Shailiha, jak rozjaśniałaś włosy? ja chce sobie własnie "zrudzić" na jasno ale do fyzjea już nie pójdę choćby nie wiem co! wzięła fryzjerka 150 zł za farbowanie a po tygodniu miałam swój naturalny brąz

Edytowane przez joluska
Czas edycji: 2010-12-13 o 23:46
joluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując