Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-14, 08:51   #2541
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Asiulek a co zrobisz jak ona zacznie chodzić? kwiatki oddaj komuś bo nei dość że Ci narozwala to jeszcze nie daj boże się naje, nie możesz jej ciągle trzymać w łózeczku.
No już wcześniej pisalam, że je wydam. Pewnie tesciowej
I pisalam rownież, że malą wkladam sporadycznie na doslownie kilka minutek do lózeczka.

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość

No asiulek, to mi sie podoba ,; Widzisz, ze mozna. <Jestes pozytywna. A Wercia lepiej rozwinieta niz Basiula moja debesciara.
tak trzymaj kobieto

Ano można

Cytat:
Napisane przez enka09 Pokaż wiadomość
witajcie kobitki kolejny dzień czas zacząć jak mi się uda to wrzucę zdjęcia moje i księżniczki
Śliczności A mamusia... no,no... kolejna laska na forum

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

ASIULEK WCZORAJ TAK SOBIE POMYŚLAŁAM ze jak tysie ciagle martwisz, ciagle stresujesz i tak dalej to moze to jest powod utraty wagi? przykladowo jak ja sie czyms martwie ( a sama pisalas ze nie mozesz przestac sie martwic) to tez lece z wagi.
Moze kobito wrzuc na luz bardziej
Tak, to na pewno ma spory wpływ. Bo ja tez przy stresach lece z wagi. Np. tak było przed ślubem. Sukienka była za duża

Cytat:
Napisane przez quija Pokaż wiadomość
patrz na sklad, może z gatty coś takiego mają, ale te co ja kupilam to chińskie g..no. Dam mamie, ona się ucieszy
Ja też miałam w zeszły roku chińskie g... Ale całkiem fajne były i jakie cieplusie

No i ogłaszam- moje dziecko już opanowało siadanie do perfekcji Ale chyba jej sie nie podoba siedzenia, bo siada na 5 sekund i "leci" dalej

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora