2010-12-14, 10:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Cytat:
Napisane przez e_rosa
Witam, ja już dziś zaliczyłam oddawanie krwi (mam nadzieję że to już ostatnie badania przed) i nic mi się już nie chce.
Was też denerwuje jak się was ciągle ktoś pyta a kiedy masz termin, a jak się czujesz (a jak powiem że jak słoń to odrazu słysze e no co ty... to po co się pyta jak i tak wie lepiej) wrrryy. . strasznie mnie ostatnio wszytko wkurza, pewno to przez ten zbliżający się wielkimi krokami poród... eh idę chyba pakować prezenty dla naszych chrześniaków na gwiazdkę. Miłego dnia.
|
eeeeeeeeeee jeszcze chyba nie, bo czuję się tak samotna, że jak ktoś o coś się mnie zapyta to tak miło. Oczywiście nie liczę do grona tych osób męża .
Wczoraj na wizycie u endokrynologa spytał się mnie po raz kolejny o termin, a ja na to, że połowa lutego. Komentarz jego: myślałem, że pani to w styczniu się rozpakuje.
A i zawsze w poczekalni u niego jestem najmłodszą pacjentką, bo średnia wieku to 60 lat i jak miło mi pogawędzić z babciami o pierdołach. Tylko żadna nie chce uwierzyć, że jestem w ciąży
|
|
|