|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
Napisane przez anika222
sie dziad potłukł bo wlazl na drabine i odbieral telefon i spadl on telefon i drabina
sie tylko poturbował na szczescie
i tak jestem na niego zła.....
Misqa sciskam cie mocno poprostu tak musiało byc, teraz bedziesz tylko szczesliwsza
aja sie pochwale  nabyłam dzis pieluchy tetrowe i zestaw butelek i smoczków i pierwszy zestaw do manicuru dla ksiezniczki no i szczote do butelek
siedze i ogladam buteli jak by w nich co ciekawego było... masakra co bedzie jak wozek postawie.... wsadze miska i bede jezdzić
|
Dobrze, że nic gorszego mu się nie stało, ale nie dziwię się, że się na niego wkurzyłaś.
A co do wożenia miśka w wózku to ostatnio śmiałam się do męża, ze jak kupimy wózek to będę nim jeździc po domu 
Tak bym chciała już zacząć robić jakieś zakupy (tym bardziej, że mąż wczoraj hojnie zasilił fundusz dzidziusiowy ) a tu lipa, bo nosa z domu nie wytykam.
Cytat:
Napisane przez baja_86
Dziewczyny proszę o kciuki, jutro operacja teściowej. Boję się, ale głęboko wierzę, że wszystko się uda...
|
Trzymam mocno kciuki!
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Ja też nie oglądałam "dirty dancing" 
|
Gdzie ty się uchowałaś? Ja ten film znam na pamięć, wychowałam się na nim. Tak samo jak na Pretty Woman - choć w tym przypadku przez wiele lat byłam przekonana, że to kolorowe co wyjęła z buta to były lizaki
Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-12-14 o 11:52
|