Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-14, 12:04   #2891
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
pije herbatkę, ale bardzo sporadycznie. w sumie to może pił z 5-6 razy. no i w niezgodzie z zaleceniami dot. rozszerzania diety, ja już Wojtkowi wprowadzam owoce i zupki...

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

jak dla mnie te czekanie do końca to trochę bez sensu... przecież lepiej jak kobietę przygotują do zabiegu, lepiej żeby była na czczo do znieczulenia itp

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

dziś mam zamiar kupić mu soczek, ciekawe czy będzie mu smakować

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

heh było o porodach a ja teraz będę nawijać o dzieciach wczoraj Wojtunia też zrobił postęp i nie płakał w czasie kąpieli... włożyłam go na odwrót do wanienki, a tam na tym oparciu są obrazki z kubusia puchatka i ten zagapił się na te obrazki i zapomniał, że ma płakać
spoko wprowadzaj mu powoli inne jedzonko, ja jestem za i też tak bede robiła

no to brawa dla Wojutnia za to ze nie płakał też to wypróbuje na swojej małej, w koncu mamy te same wanienki

nie ma co gdybac tak jak mówie dowiem sie w pn co i jak bede naciskac na cc i konkretny termin ale swoja droga jak mowisz to czekanie to głupota

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora