Dot.: Poszukiwania pierścionka !!
Cytat:
Napisane przez lady goddess
Slicznie dziękuję 
Dzisiaj byliśmy w Rzeszowie o matko z 50 się omierzyłam i co i co i raptem 5 mi wpadło w oczy  Boże coraz bardziej się stresuje że jakoś siako nic innego mi się nie spodoba ... wiecie te inne tez były w cienie 1300 mniej więcej... A jak coś tańszego to, mi się nie podoba  Kurde kurde ...
Może coś w Tarnowie uszukamy
|
Kurcze ... to chyba masz strasznie wyszukany gust (w dobrym znaczeniu tego słowa) w jakim stylu szukasz pierścionka (załącz zdjęcie jakiegos który ci sie podoba) ja na rocznice kupowałam sobie u jubilera na krakowskiej koło salonu orange i banków polbanku i pko (bo tam jest kilka) i wybrałam sobie taki delikatny z 1 dużą i dwoma małymi cyrkoniami za 370 zł (chyba) i powiekszenie lub zwężenie w cenie. A mierzyłam też chyba z 20, na to mój mąż zkomentował: " I ty chcesz żebym ci sam kupił pierścionek jak ty już 20 zmierzyłaś i żaden ci sie nie podoba" Ale znalazłam. (podobny jak w załączniku)
Zaręczynowy też wybierałam ale on później pojechał sam i wybrał jeden z dwóch które mu pokazałam.
Wydaje mi sie że za 1000 to już cudo można znaleść w tych salonach z biżuterią. Polecam najpierw jechać do jubilerów do centrum a jak tam nic nie znajdziesz to wtedy do Galerii.
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.
|