2010-12-14, 11:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)
Cytat:
Napisane przez majasn
Witam serdecznie  ja cały czas walczę..myślę, że teraz chyba najbardziej mi się chce  wiadomo, że na święta robię sobie przerwę, bo nie dam rady sie oprzeć tym smakołykom, ale nie zamierzam się przejadać i na pewno nie będę się obżerać wieczorami
co do ćwiczeń proponuję te 8min. są naprawdę skuteczne i całkiem przyjemne  a poczujesz od pierwszej chwili, że mięśnie pracują
ja już naprawdę mam siebie takiej dość..doszłam do takiego momentu, że miałam wrażenie, że będziesz juz tylko gorzej..teraz jest nieźle, ale to jeszcze nie to..więc do dzieła  damy radę 
|
ja też na święta robię dyspensę, ale oczywiście nie totalną... zamierzam po prostu jeść wszystko w rozsądnych ilościach to jest najlepsze rozwiązanie
co do ćwiczeń, to ja robiłam 8min abs na brzuch, super sprawa- mięśnie pracowały, że hoho czułam wszystkie ale oczywiście mój słomiany zapał wygasł... trzeba do tego powrócić koniecznie! 
Muszę się ogarnąć, bo moje gadanie nic nie da.. w końcu tylko powtarzam sobie: muszę schudnąć, od jutra... blablabla... od samego biadolenia się nic nie poprawi! więc do dzieła!!!! 
Cytat:
Napisane przez Malenka321
to ja dołączę i tu. Chce od dziś nauczyć się normalnego jedzenia a nie albo za mało albo za 8.
heroin
|
heloł 
Cytat:
Napisane przez paulina0512
cześć 
ja też z chęcią dołączę  mam 170cm wzrostu i jeszcze pare ładnych kg do zrzucenia. Jestem na dukanie, i co do słodyczy to fakt, można zrobić wiele smacznych a niskokalorycznych deserów  pochłaniaczom czekolady proponuję zrobić nutellę.
A dziś kolejny sukces! 0,5kg mniej 
|
Dukan zamierzchłe czasy brawo za spadek!!! 
Cytat:
Napisane przez Malenka321
musze spróbować te warzywa na patelnie 
a ja już po obiadku  i sniadanku  bo wolałam teraz zjeść niż po pracy bo bym jadła dopiero o 20. Był ryz z rybą  
|
jejku... Ty już po obiedzie, a ja jeszcze śniadania nie jadłam grrrr idę jeść
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|